Utorak, 02 Travanj 2013 12:03

Građane počastili prženim srdelama

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

GRADSKI ODBOR HSU POŽEGA  -

 

POŽEGA – Članovi gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika na veliki petak zaželjeli su svih svojim članovima i građanima grada Požege sretan Uskrs te sve počastili prženim srdelama i vinom. U požeškoj pješačkoj zoni brzo se stvorio dugačak red jer je miris prženih srdela mamio mnoge, a i dan je bio za post i ribu.

IMG 5630– Nismo željeli organizirati velike i bučne skupove, tek na ovaj način našim građanima predstaviti svoj program i svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore. Evo na ovaj način uslužujući ih oni će nas upoznati, a u kratkom razgovoru sve koji žele upoznat ćemo i s programom HSU. Na ove lokalne izbore GO HSU ide u koaliciji s GO SDP-a Požega. Smatramo da upravo ovakvih druženja i umirovljenicima ali i svim građanima treba više – istakao je Svetislav Marić, predsjednik GO HSU Požega.

Jedina parlamentarna stranka umirovljenika - HSU-a, stalno dokazuje da joj je važan običan čovjek, građanin, umirovljenik i umirovljenica, njihove brige ali i radosti jer samo u direktnim razgovorima se može sagledati sva problematika današnjeg življenja svojih sugrađana, ponuditi zajednička rješenja, rame uz rame zbijenih redova i ostvariti potrebnu skrb za stare i nemoćne a koja danas i prečesto izostaje – istakao je Branimir Šćulac, predsjednik ŽO HSU.