Utorak, 12 Veljača 2013 11:54

Bez programa i projekata nema ni razvoja

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

HRVATSKA STRANKA UMIROVLJENIKA  -

 

POŽEGA - U susret lokalnim izborima, vizija budućnosti Požeško-slavonske županije te programska platforma bile su teme o kojima su govorili čelnici Hrvatske stranke umirovljenika Požeško-slavonske županije na konferenciji za novinare.

Svjesna činjenice da nema izlaska iz krize, ako se ne osmisli pravi program za izlazak ih tog teškog stanja, Hrvatska stranka umirovljenika Požeško-slavonske županije kako je istaknuo njezin predsjednik Branimir Šćulac nudi svoju viziju razvoja ove sredine.

- Dosadašnja županijska vlast nije pokazala puno volje za promjenom tog stanja pa ni nije bilo značajnog uspjeha. Svjedoci smo da su sami akteri te vlasti i te kako svojim privatnim aktivnostima i poslovnim sposobnostima pridonijeli većem slabljenju gospodarskih mogućnosti u Požeško-slavonskoj županiji - rekao je Šćulac istakavši kako postoje problemi koje će HSU rješavati na državnoj razini, ali i oni čije će rješavanje tražiti na lokalnoj razini.

Hrvatska stranka umirovljenika na predstojećim izborima spremna je koalirati sa svima koji podupiru promjenu stanja u županiji. Očekuju kako će participirati u vlasti u svim gradovima i općinama te da će u vijećima imati barem po jednog vijećnika.

V.Re.