Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 12 Ožujak 2020 20:42

Tim "Odvažno za Hrvatsku" posjetio Požegu i zbog "korone" samo se družili sa članovima HDZ-a na otvorenom

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - Još traje predizborna kampanja za unutarstranačke izbore u HDZ-u, a iako je bilo najavljeno dosta predizbornih aktivnosti u Požegi i ostatku Slavonije, zbog mjera protiv korona virusa sve je otkazano. Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i kandidat za predsjednika na predstojećim izborima 15. ožujka ipak je sa svim svojim kandidatima za zamjenike i potpredsjednike posjetio Požegu i družio se sa članovima HDZ-a. Druženje je organizirano na otvorenom prostoru u požeškoj pješačkoj zoni i kako smo vidjeli, uglavnom bez rukovanja.

Ovom druženju uz Andreja Plenkovića nazočili su Tomo Medved, kandidat za zamjenika predsjednika, Ivan Anušić, kandidat za potpredsjednika, Branko Bačić, kandidat za potpredsjednika, Zdravka Bušić, kandidatkinja za potpredsjednicu. Podršku su im dali aktualni ministar Josip Aladrović i zamjenik ministra Davor Huška, koji su nazočili dijelu obilježavanja Dana grada Požege i polaganju vijenaca za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

Uz brojne članove podršku Andreju Plenkoviću dali su i gradonačelnici gradova i načelnici općina s područja Požeško-slavonske županije, predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a, a domaćini ovog skupa bili su predsjednik ŽO HDZ-a Požeško-slavonskog Željko Glavić i predsjednik GO HDZ-a Požega Darko Puljašić.

Cijela kampanja vodi se pod motom "Odvažno za Hrvatsku" a predsjednički kandidat Andrej Plenković je istakao da će se HDZ neumorno boriti za demografski opstanak, prosperitet i sigurnost hrvatskog naroda, graditi Hrvatsku kao domovinu zadovoljnih obitelji, optimističnih generacija i ponosnih ljudi, vodeći se svojim domoljubnim, demokršćanskim i narodnjačkim vrijednostima.

Pozvao je sve članove da se okupe oko njihovog programa i zajedničkim snagama nastave mijenjati Hrvatsku nabolje.Naš program odgovara očekivanjima hrvatskih građana kroz četiri prioriteta: Domoljublje i promicanje nacionalnih interesa, obiteljske vrijednosti i demografska revitalizacija, pravedna i učinkovita država, uspješna i razvijena Hrvatska.

Danas hrvatsko pitanje više nije pitanje neovisnosti i suvereniteta, jer to smo riješili međunarodnim priznanjem i pobjedom u Domovinskom ratu. 2020. je pitanje demografskog opstanka, prosperiteta sigurnosti i međunarodnog položaja Hrvatske u čemu kao najjača stranka trebamo predvoditi.

Galerija slika