Petak, 16 Studeni 2012 17:50

Izabrana rukovodstva u Novom Selu i Drškovcima

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

HDSSB ŽELI STRANAČKE ORGANIZACIJE I U MJESNIM ODBORIMA -

NOVO SELO / DRŠKOVCI – Želeći što jače osnažiti svoje redove prije lokalnih izbora Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje osniva svoje stranačke organizacije i u mjesnim odborima. Tako su održane osnivačke skupštine u MO Novo Selo i MO Drškovci te izabrana rukovodstva.

U Novom Selu za predsjednika je izabran Marijan Sertić, za dopredsjednika Dario Zastavnik, a tajnika Tomislav Zastavnik. U Izvršni odbor HDSSB za Novo Selo izabrani su Dario Cenin, Petar Markanjević, Josip Bojničić, Anastazija Vranješević, Ivan Kerepčić i Ivan Bojničić.

PB105727U Drškovcima za predsjednika je izabran Tomislav Begović, za dopredsjednika Igor Vlahović, a tajnika Ivica Bojić. U Izvršni odbor HDSSB za Drškovce izabrani su Franjo Samardžija, Igor Martinek, Ivan Vlahović, Ivan Begović, Anto Glavaš, Marijana Begović i Hrvoje Gašparović.

Na osnivačkim skupštinama prisustvovali su predsjednik HDSSB-a Požeško-slavonske županije i saborski zastupnik Dražen Đurović i saborski zastupnik Boro Grubišić.

Posljednji smo po razvijenosti a prvi po nezaposlenosti, a trpaju nas s najrazvijenijima u hrvatskoj zajedno u regiju. Tako će naš budući razvoj ponovo biti odgođen jer mi nećemo moći koristiti sredstva EU onako kako bi ih koristili da smo posebna regija – istakao je Grubišić, stavljajući pred ljude da odvagnu ponovno na lokalnim izborima, tko ih je varao i krao godinama, a tko ih je prevario obećanjima sada, od kojih su dobili samo nove poreze, više cijene i veću nezaposlenost.

- Mi to stanje možemo popraviti u Požegi u Požeško-slavonskoj županiji, jer predlažemo časne ljude, poštene, koji imaju dobre namjere – dodao je Đurović, napominjući da će oni postati druga stranka na ovom području, što pokazuju i rezultati izbora za mjesne odbore u nekim sredinama.