Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 25 Veljača 2019 08:57

Izabrano novo rukovodstvo požeškog SDP-a

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ODRŽANI NOVI IZBORI ZA GRADSKI ODBOR SDP POŽEGA NAKON ŠTO JE IZABRANA PREDSJEDNICA PODNIJELA OSTAVKU  -

POŽEGA -  U nedjelju 24. veljače su u prostorijama stranke u Požegi održani izbori za Predsjednika i tijela Gradske organizacije SDP Požega. Pravo glasa je imalo 107 članova sa plaćenim članarinama, a od čega je na glasovanje izašlo 68 članova. Za jedinog kandidata za Predsjednika GO SDP Požega Ivana Vlahovića je glasalo 66 člana, a 2 listića su bila nevažeća.

Raspisani su izbori za dva mjesta potpredsjednika, a budući su predane i dvije valjane kandidature nije potrebno provoditi glasovanje. Stoga su potpredsjednici Gradske organizacije Požega Martina Vlašić Iljkić i dr. sc. Dinko Zima.

Za članove Gradskog odbora je bilo 5 nevažećih listića, a 63 člana je izabralo nove članove Gradskog odbora kako slijedi abecednim redom:. dr. med. Sandra Batinić Bilić, Ivana Bouček,  Vidomir Gavrić, Gordana Matajić, Darinka Mikić, Ankica Mitrović, Gojko Nenadović, Branka Orešković i Luka Samardžija, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednica Gradske izborne komisije SDP Požega Magdalena Turkalj Čorak.