Četvrtak, 20 Rujan 2012 10:43

Gost predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

TRADICIONALNO DRUŽENJE ČLANOVA I OBITELJI HDZ GRADA POŽEGE  -

 

VELIKA – Već nekoliko godina Gradska organizacija Hrvatske demokratske zajednica Požega organizira druženje na veličkim livadama za sve svoje članove s njihovim obiteljima. I ove godine ta tradicija nije iznevjerena, a okupljenim HDZ-ovcima, njih oko 700 pridružio se i aktualni predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. On je u Veliku na druženje došao s svojim zamjenikom Dragom Prgometom, glavnim tajnikom Milijanom Brkićem te političkim tajnikom Tomislavom Čuljkom. P9161779

 

Tom prilikom predsjednik Karamarko obratio se skupu, analizirajući trenutnu političku, a još više komentirajući trenutnu situaciju Hrvatske, njenu gospodarsku situaciju i poteze Vlade RH.

 

- Danas nam je doista potrebno jedinstvo kakvo je bilo 90' godina zato što nakon 20 godina postojanja hrvatske države koja je stvorena na doktrini dr. Franje Tuđmana vidimo da se nju pokušava relativizirati. Danas se plašimo reći da smo branitelji, plašimo reći da živimo u neovisnoj hrvatskoj i na koji je način stvorena. Ove lijeve socijalističke snage dva puta su pobjeđivale, upravo zbog devijacija, na greškama HDZ-a. Oni ne dolaze na vlast zato što su jaki, snažni, što nude nešto konstruktivno i vole ovu zemlju, nego naprosto zato što HDZ radi stvari koje nije trebao raditi. Toj istini moramo pogledati u oči da to možemo korigirati i krenuti dalje drugim putem – rekao je Karamarko, i pozvao članove da gledaju dalje u budućnost. Istakao je da mu je čast što se nalazi među jednostavnim ljudima, koje muče dnevni problemi poput gospodarstva, zapošljavanja, životnih uvjeta, ali unatoč svemu imaju nevjerojatne emocije prema svojoj domovini. Pozvao je na zajedništvo jer je stranka u konsolidaciji i vraćanju na stare vrijednosti HDZ-a na put dr. Franje Tuđmana.

P9161792

 

– Nećemo dopustiti da HDZ svrstavaju na krajnje desno, jer HDZ vraćamo tamo gdje mu je mjesto, mi smo desni centar, mi smo narodnjačka stranka. Mi svi pripadamo ovakvim obiteljima kakvi ste vi – dodao je Karamarko analizirajući da koalicija na vlasti nije napravila ništa u ovo vrijeme, a sa ovim podjelama na regije napravili su klasičan udar na Slavoniju.

 

 

 

P9161775