Utorak, 06 Veljača 2018 09:06

Konsolidirani s nešto drugačijim vodstvom HDZ će nastaviti dalje u pobjedničkom smjeru

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GLAVNI TAJNIK HDZ GORAN JANDROKOVIĆ NA SASTANKU PROŠIRENOG POVJERENIŠTVA POŽEŠKO-SLAVONSKOG HDZ -

POŽEGA – Na sastanak proširenog povjereništva Požeško-slavonskog HDZ-a kojemu predstoje unutarstranački izbori u veljači i ožujku došao je i glavni tajnik središnjice HDZ-a Goran Jandroković. Povjereništvo čine prof. dr. sc. Željko Glavić kao povjerenik, članovi su svi načelnici i gradonačelnici, a sastanak je proširen s predsjednicima općinskih i gradskih odbora HDZ-a te predsjednicima zajednica koje djeluju unutar HDZ-a. Tema su svakako bili predstojeći izbori za predsjednika HDZ-a i članove ŽO HDZ-a. Za sada je poznato da je kao kandidatu za predsjednika županijskog HDZ-a podržalo povjereništvo i predsjednici općinskih i gradskih odbora HDZ-a.

Glavni tajnik Jandroković je mišljenja da će ove teškoće u kojima se sada nalazi HDZ Požeško-slavonske županije biti prevladane: - Požega unatoč određenim poteškoćama ima posebnu važnost jer je HDZ u toj županiji u svim gradovima i općinama ostvario izvanredan rezultat na lokalnim izborima. Imali smo određenih poteškoća koje su dovele i do nekih radikalnih političkih poteza, a ovdje sam došao kako bih od svojih kolegica i kolega čuo kakva je trenutna situacija te kako bi ih podržao u daljnjim političkim koracima. Posebno su nam važni izbori za novog predsjednika županijske organizacije 25. veljače i odmah nakon toga, nakon desetak dana, izbori za novi županijski odbor HDZ-a – istakao je Jandroković dodajući da će HDZ u Požeško-slavonskoj županiji ostati pobjednička i najjača stranka, izražavajući zadovoljstvo radom povjerenika.

- Nije se ništa posebno dogodilo s HDZ-om u Požeško-slavonskoj županiji. To su pojedinačni slučajevi koji su se događali i vjerojatno će se i događati. HDZ je prevelika stranka da bi nešto bitnije utjecalo na djelovanje stranke. Naravno, nije nam drago što se to događalo, ali izašli smo iz toga i pripremamo se za stranačke izbore na županijskoj razini, za izbor predsjednika 25. veljače i za izbor novog županijskog odbora 5. ožujka. Nakon toga, konsolidirani s nešto izmijenjenim vodstvom, nastavit ćemo i dalje u pobjedničkom smjeru u kojem smo išli i do sada – naglasio je povjerenik HDZ-a Željko Glavić, koji je za sada i jedini kandidat za predsjednika ŽO HDZ Požeško-slavonskog.