Banner 750x94 autoservis gavran

    cerada 7x1 autoservis gavrann

Breadcrumbs

Utorak, 18 Travanj 2017 11:04

„Radijsko srce“ u Požegu dovodi Cetinskog, Pravila igre, Radio Luxemburg, Luminize i Davida Temelkova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OVE SUBOTE VELIKI RADIJSKI KONCERT OD 20 SATI U POŽEŠKOM GRABRIKU -

POŽEGA - Pod nazivom „Radijsko srce“ velika radijsko-glazbeno-koncertna turneja dolazi i u Požegu u subotu 22. travnja od 20 sati u Sportskoj dvorani Grabrik. Pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih pa do gradskih i općinskih radijskih postaja održava se u 14 gradova diljem Hrvatske. Na turneji sudjeluje mnoštvo glazbenika, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u radijsko srce b1 POZEGAproteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma. Koncert je predviđen kao četverosatna zabava kojoj je u Požegi domaćin radio postaja Soundset Požega, uz medijsko pokroviteljstvo tjednika Kronika požeško-slavonska.

Projekt je osmišljen kroz višegodišnja promišljanja kako spojiti radijski, glazbeni i koncertni svijet na način da se objedine svi kvalitetni elementi svakog pojedinog segmenta. Radio je oduvijek bio najvažniji promotor glazbe i izvođača, ali isključivo u zvuku. Cilj je ovom turnejom spojiti, ne samo ton i sliku već i osigurati i jedinstveni doživljaj, koji se može ostvariti samo na koncertnom događaju. Želja je i novim izvođačima pružiti mogućnost da se kroz niz koncerata predstave publici diljem Hrvatske. Na turneji se izvode isključivo pjesme na hrvatskom jeziku i isključivo hrvatskih autora. 

U dvorani Grabrik pred Požežanima će nastupiti Toni Cetinski, najizvođeniji glazbenik u radijskom eteru proteklih godina. Pravila igre, band koji je u nepune dvije godine od debitanata došao do vrha glazbene scene, na vrh radijskih i televizijskih lista te milijuni pregleda na YouTubeu. Kao gosti još nastupaju: Radio Luxemburg, Luminize i David Temelkov.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska