Četvrtak, 16 Ožujak 2017 09:17

City Colosseum ugostio natjecatelje iz cijele regije uz nagrade i medalje za najbolje

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

3. OTVORENI KUP U PLESU CITY COLOSSEUM 2017. PONOVO ODUŠEVIO NATJECATELJE -

SLAVONSKI BROD - City Colosseum održao je 3. otvoreni kup u plesu City Colosseum 2017. za sve ljubitelje plesa i dobre zabave. Nastavno na prethodne uspjehe, otvoreni kup u plesu realiziran je treći put u trgovačkom centru City Colosseum 11. ožujka 2017. Ljubitelji dobre zabave uživali su kao sudionici, natjecatelji ili posjetitelji i time podržali sve sudionike u utrci za zlatnom medaljom. 

Prijavljeni natjecatelji 3. Otvorenog kupa u plesu City Colosseum 217. natjecali su se u disciplinama: Ballet, Nacional/Folkloric Dance, Contemporary Modern, Lyrical, MTV commercial, Open, Jazz, Musical Theater, Urban Dance syles, B-boying, Acrobatic Dance i Tradicionalni mažoret ples. Natjecatelji podijeljeni u dobnim skupinama nastupali su kao samostani natjecatelji, u paru ili u plesnoj grupi. Prva tri mjesta nagrađena su medaljama: bronca za 3. mjesto, srebro za 2. mjesto i zlato za 1. mjesto u svakoj kategoriji. City Colosseum ugostio je gotovo 500 natjecatelja i brojne posjetitelje koji su pružili podršku natjecanju. Natjecatelji su došli s područja Brodsko-posavske, Požeško – slavonske i Osječko – baranjske županije, grada Zagreb i susjedne Bosne i Hercegovine. Organizatori se zahvaljuju svim sudionicima natjecanja i otkrivaju kako uskoro kreću pripreme za sljedeći godinu. 

Prodavaonice City Colosseuma također su darivale najbolje među najboljima, a nagrađeni su uživali u nagradama: C&A, dm, Kik, Leggiero caffe bar, Sport Vision, Twister, Ferivi Sport, CineStar, Parilica, Kavica i... i 9D Virtual Reality Fun, a neki su uživati i u vožnji Bex limuzinom. City Colosseum je najboljeg natjecatelja nagradio glavnom nagradom za shopping u prodavaonicama City Colosseuma. Ples, zabava i druženje bili su popraćeni odličnim shoppingom u trgovačkom centru City Colosseum kako doznajemo od zadovoljnih posjetitelja City Colosseuma.

Tekst/foto: promo