Utorak, 06 Rujan 2016 11:40

(VIDEO) Ženski tamburaški sastav „Hrvatice“ predstavile svoj prvi spot

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Spot je snimljen za prvu autorsku pjesmu „Više ne“ Roberta Vojvodića s kojom su nastupile ovogodišnjem festivalu „Zlatni glas zlatne doline“

POŽEGA – Ženski tamburaški sastav „Hrvatice“ kojega čini šest djevojaka iz požeškog i novokapelačkog kraja predstavio je tijekom „Aurea festa“ u Požegi svoj prvi video spot i to za hrvatice1prvu autorsku pjesmu „Više ne“ autora Roberta Vojvodića s kojom su nastupile na ovogodišnjem festivalu „Zlatni glas zlatne doline“ i osvojile prvu nagradu glasovima posjetitelja.

Ovaj sastav čine Ivona Pečurlić (prim), Antonija Tušek (basprim), Laura Filipović (drugi basprim), Martina Barišić(čelo), Emanuela Jušić (bugarija) i Helena Krišković(berda i prvi vokal).

Do sada su svirale i pjevale u programima Slavonske televizije, Poljoprivredne televizije (TV Superton), te na festivalu u Kaptolu, snimku kojega je emitiralo pet televizija među kojima su bile CMC TV i Jabuka TV u Zagrebu. Spot je upućen na naše televizijske stanice radi emitiranja.

hrvatice2Spot za pjesmu „Više ne“ snimili su i montirali Domagoj Katić i Anđelko Banović, a redatelj je Robert Vojvodić.

Prilikom predstavljanja spota u pizza baru „Bolte“ djevojke su odsvirale nekoliko tamburaških pjesama.

Tekst/foto: TS Hrvatice

Medij