Utorak, 27 Ožujak 2012 11:03

Svi naši uspjesi

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

PREZENTACIJA NAGRAĐIVANIH KOREOGRAFIJA PLESNOG STUDIJA MARINE MIHELČIĆ  -

POŽEGA – Velikom prezentacijom u Sportskoj dvorani Grabrik požeškoj publici predstavljene su sve nagrađivane koreografije Plesnog studija Marine Mihelčić. Prije svega predstavljen je niz nagrađivanih koreografija s državnog prvenstva ESDU Croatia održanog prošlog mjeseca u Splitu, gdje su u pravoj žetvi medalja odnijeli 11 prvih mjesta, devet drugih i pet trećih mjesta. U izuzetno velikoj konkurenciji s ovog natjecanja plesači Plesnog studija Marine Mihelčić plasirali su se s 18 koreografija na Svjetsko prvenstvo ESDU World koje se održava u svibnju u Poreču.

P3197515Na svim uspjesima, ali i na svoj prisutnosti svim gradskim događanjima čestitao je i zahvalio se požeški gradonačelnik Zdravko Ronko. Grad je uvijek poticao i poticat će one koji pronose dobar glas grada Požege i donose dobre rezultate s državnih, europskih i svjetskih natjecanja.

Plesači Plesnog studija Marine Mihelčić, te Požeških mažoretkinja prikazali su i dio repertoara koji spremaju za državno prvenstvo u Mažoret plesu, s kojega se također uvijek vraćaju s puno uspjeha. Ono im je posebno važno što se samo najbolji plasiraju na Europsko prvenstvo u mažoret plesu, na kojemu već dugi niz godina osvajaju zlatne, srebrne i brončane medalje. Do prvenstva im ostaje još trideset dana napornog vježbanja i treninga, jer već su naučili da se samo s puno rada ide dalje, da se samo s dobrim plasmanom može nastaviti dalje predstavljati svoj grad i svoju zemlju na europskim i svjetskim natjecanjima.

P3197489Ovom revijom Požeške mažoretkinje su kroz simboličnu cijenu ulaznica prikupljale i potrebna sredstva za odlazak na natjecanje u Švicarsku. Bit će im potrebna pomoć i sponzora, a dakako da najveći dio snose roditelji plesača koji su i opet bili najvjernija publika u Grabriku.