Četvrtak, 19 Prosinac 2013 09:54

Noć svjetla Požegi s ljubavlju

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PLESNI SPEKTAKL I DOČEK DJEDA BOŽIČNJAKA

POŽEGA – Dugi niz godina tradicionalno u dane pred Božić Požeške mažoretkinje i Plesni studio Marine Mihelčić priređuju plesni spektakl u Sportskoj dvorani Grabrik, koji osim plesa donosi i posebni video i svjetlosni show. Ovogodišnji je posebno bio u očaravajućim bojama svjetla i pod nazivom „Noć svjetla“ a posvećen je Požegi s ljubavlju.
IMG 4840Sam početak uvijek donosi i nešto sjete i suza, jer uvijek dio mažoretkinja, koje odlaze dalje na studij ne mogu više sudjelovati u radu grupe, pa slijedi oproštaj. Ovogodišnjem oproštaju nazočili su i požeški gradonačelnik Vedran Neferović i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji su se zajedno s voditeljicom Marinom Mihelčić oprostili od djevojaka koje su punih 15 godina naporno vježbale i sudjelovale u radu požeških mažoretkinja, odlazile na brojna natjecanja, i vraćale se s puno odličja i pehara. osvajale su mnoga postolja na nacionalnim, ali i na europskim i svjetskim natjecanjima. Ovaj dobar rad i uspjehe treba i dalje podržati, a u novoj godini još više uspjeha i podrške obećali su gradonačelnik Neferović i župan Tomašević.
IMG 4845U zaista bogatom dvosatnom programu sudjelovali su plesači Plesnog studija Marine Mihelčić, Požeške mažoretkinje, djeca iz Dječjeg vrtića Šareni svijet, Dječjeg vrtića Požega, mažoretkinje iz Pleternice, Velike i Nove Gradiške, te plesne skupine Extrem, Dolche Pakrac-Lipik, Sky Nova Gradiška, X-file Pleternica, Boa Požega, Plesna radionica Ilijane Lončar i Twirling klub Požega. Svoje umijeće pokazali su i gimnastičari GD Sokol Požega izvodeći atraktivne skokove i gimnastičke vježbe.