Subota, 02 Veljača 2013 21:30

"Medium" okuplja mlade glazbenike iz Požege i Drenovca

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

PREDSTAVLJAMO GLAZBENE SKUPINE NAŠEG KRAJA  -

 

POŽEGA - Glazbena grupa "Medium" djeluje oko 15 godina, a okuplja mlade glazbenike iz Požege i Drenovca. Oni su Željko Svoboda (klavijature), Josip Ećimović (gitara), Ivan Pršlja (vokal), Goran Gunjević (bas gitara) i Gabrijel Seifert (bubnjevi).
- Nastojimo svirati kompletan repertoar pjesama počevši od slavonskih i zabavnih pa do starih narodnih i sevdalinki - kaže nam bubnjar Gabrijel Seifert dodajući da su se ovih dana ponovili sa razglasnom opremom kako bi mogli zadovoljiti potrebe svih prostora, a nabavili su i rasvjetu.
Do sada su imali brojne nastupe u našem kraju, susjednim županijama i po Hrvatskoj, a gostovali su kod naših iseljenika u Njemačkoj. Najčešće sviraju svadbe, zabavne večeri u društvenima domovima po našim selima, te u ugostiteljskim objektima, a publika posebice mladi ih dobro prihvaćaju.
- Pripremamo promotivni album na kojemu će biti i prva naša vlastita pjesma pod nazivom "Dan vjenčanja" za koju  sam ja napisao tekst i glazbu - kaže gitarista "Mediuma" Josip Ećimović. Daljnji planovi su još mnogo nastupa i gostovanja pa stoga marljivo rade kako bi imali što širi repertoar i zadovoljili ukuse svoje publike.      (T)