Utorak, 20 Prosinac 2016 15:13

Željko Pavlović imenovan direktorom za korporativne klijente regije Slavonija

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

NOVA ORGANIZACIJA NA NIVOU CROATIA OSIGURANJA -

POŽEGA – Dosadašnji direktor Poslovnice „Croatia osiguranja“ u Požegi Željko Pavlović, kako saznajemo iz pouzdanih izvora, imenovan je Direktorom  za korporativne klijente regije Slavonija tj. za područje pet slavonskih županija sa sjedištem u Osijeku. To Pavlovićevo promaknuće u poslovnom smislu unutar osiguravajuće kuće „Croatia osiguranje“ iz Zagreba potvrđuje da je prepoznat njegov dugogodišnji trud i doprinos na unapređenju poslovnog sudjelovanja ove tvrtke na ovim prostorima. To je bez sumnje veliko priznanje i uspjeh na čemu ne izostaju čestitke kojima se i mi pridružujemo.

Nama Požežanima dakako osobno zadovoljstvo pričinjava činjenica da jedan ovdašnji gospodarstvenik odlazi u više poslovne sfere, a ovaj primjer kojega je lijepo vidjeti, pokazuje da Požega i ovaj kraj imaju kadrovskog i stručnog potencijala za značajnije i odgovornije dužnosti na višim gospodarskim razinama.

Stoga ova informacija plijeni pozornost poslovnih ljudi cijele Slavonije, a ovdašnjim poduzetnicima, obrtnicima i gospodarstvenicima pruža priliku za još bolju suradnju Croatia osiguranja na čelu s Pavlovićem.

Zaključno, vidjeti i čuti da je netko iz Požege otišao na rukovodeći položaj u Osijek ili Zagreb, pogotovo u ovo predblagdansko vrijeme i na razmeđu dvije poslovne godine, zasigurno nije čest slučaj, a možemo se nadati da će ovakvih vijesti biti ubuduće još više.