Breadcrumbs

Ponedjeljak, 13 Veljača 2012 16:26

Alles uručio 5.000-tu Zlatnu karticu

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

PRVA POTROŠAČKA KARTICA S KOJOM ŠTEDITE  -

POŽEGA – Kada su prije nepunih 6 mjeseci u Allesu ponudili tržištu prvu  potrošačku karticu jedne tvrtke u Požeštini, nisu niti sami znali na kako dobar odaziv će naići kod samih potrošača. Zlatna kartica Allesa tako je dobila i svog 5.000-tog vlasnika. To je student elektrotehnike Hrvoje Benić iz Kutjeva, koji je prilikom svoje najnovije kupovine odlučio zatražiti i Zlatnu karticu. - Došao sam sa majkom kupiti neke potrepštine za kuću, a kada sam došao na blagajnu upitali su me želim li Zlatnu Allesovu karticu. Kako mi ona nudi dodatne pogodnosti, popunio sam zahtjev, a već za dva dana nazvali su me iz Allesa i priopćili da sam postao 5.000 vlasnik Zlatne kartice, ta da sam osvojio i nagradu u vrijednosti 1.000 kn. Naravno da me je to oduševilo, a nagradu ćemo također potrošiti mama i ja, nešto od tehnike, a nešto za kuću. Neće biti teško jer i do sada sam uvijek tehniku kupovao u Allesu, jer to je jedini tehno centar u županiji u kojem se može povoljno kupiti elektrotehnika, mobiteli i sl. – rekao je Hrvoje te primio od Mihaela Pandžića ček u vrijednosti tisuću kuna.

Zlatnu karticu su kupci dobro prihvatili kaže Thomas Pandžić, direktor Allesa, - Evo doista brzo došli smo do 5.000-tog vlasnika naše potrošačke kartice. Onaj naš slogan koji smo uzeli prilikom osvježavanja našeg logotipa, „Uvijek prvi“ i izdavanje Zlatne kartice je zaista nešto novo u Požeštini. Samim time smo dali poticaj našim stalnim i vjernim kupcima, a i dali im do znanja da uvijek mislimo na njih. Ovaj jubilarni kupac bit će i nagrađen, ali nismo htjeli darivati s određenim poklonom, nego smo ostavili da si on sam izabere što mu je potrebno u vrijednosti od 1.000 kn.

P2124543Zadovoljni su u Allesu onime što je Zlatna kartica donijela, jer je sve više kartica u opticaju i kupci zapravo s njome štede pri kupovanju. – Današnje izuzetno teško poslovanje izazvano recesijom koje nas je zadesilo, olakšala nam je upravo Zlatna kartica, jer smo na taj način omogućili da tu njihovu vjernost dodatno nagradimo. Mi smo vidjeli da veliki broj kupaca redovno dolazi u kupovinu, a sad uz pomoć Zlatne kartice mi sve njihove kupnje evidentiramo na njihovoj kartici i dodatno nagrađujemo nagradnim bodovima. Stoga pozivam sve naše zadovoljne kupce da ako to još nisu učinili da zatraže svoju Zlatnu karticu, i tako ostvare povoljniju kupnju, jer mi se držimo one stare, zadovoljan kupac se uvijek vraća – kaže direktor Thomas, te najavljuje i novitete koji uskoro očekuju kupce Allesa. To su svakako nove stimulacije za kupnju, a posebno povoljne kupce očekuju povodom obilježavanja 18. rođendana i punoljetnosti Allesa.

Povećanje PDV na 25% svakako će se odraziti na cijene, napominje Thomas, jer one će već veće doći od dobavljača i uvoznika, a u Allesu će sve učiniti da ublaže taj udarac, dodatnim akcijama i popustima. – Ta dva posto će svakako povećati cijene, sva roba iz bilo kojeg kraja hrvatske i svijeta je danas dostupna u Allesu, ali na te cijene mi ne možemo puno utjecati, jer one su često zadane kod proizvođača i uvoznika. Mislim da ako ta dva posto moramo žrtvovati da nam sutra bude bolje ja to prihvaćam, mi ćemo svakako puno više platiti tog poreza, ali neće nam biti žao ako svima dude bolje. Alles će sve što bude u mogućnosti našim kupcima pokušati ublažiti taj udarac, našim stalnim akcijskim cijenama, našim stalnim sniženjima i popustima  - istakao je Thomas Pandžić prilikom dodjele 5.000.te Zlatne kartice..