Petak, 07 Veljača 2014 10:47

Otvorili novu prodavaonicu u Požegi

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

16 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA TVRTKE OROZ PHARM -

POŽEGA – Od sada je Oroz Pharm prisutan i na području grada Požege, jer je prošlog vikenda otvorena nova poljoprivredna ljekarna i prodavaonica u Frankopanskoj ulici na broju 53. Do sada u ovih 16 godina uspješnog poslovanja imali su prodavaonicu u Pleternici i uglavnom bili orijentirani na to područje. – Sada smo napravili korak i u Požegu jer su nas to naši kupci i poslovni partneri već duže vremena tražili. Ovdje će za sada raditi dva djelatnika od kojih je jedan inž. agronomije, stručnjak za voćarstvo, vinogradarstvo i povrtlarstvo, a drugi s 15 godina iskustva u tvrtki Oroz pharm. Nadam se da će oni i mi svi skupa kao tim od 8 ljudi zadovoljiti potrebe naših kupaca, poljoprivrednih proizvođača, amatera, hobista i profesionalaca, do povrtlara prema kojima u posljednjih nekoliko godina najviše idemo – rekao je Perica Oroz, vlasnik tvrtke Oroz pharm.
U samoj prodavaonici ponuđeno je na stotine artikala za ratare, stočare, voćare, vinogradare i povrtlare, ali i obiteljske vrtove, te posebno velika ponuda za kućne ljubimce, od hrane do sredstava za njegu i uljepšavanje. – Trudit ćemo se da nam cijene uvijek budu pristupačne, no to će svakakoIMG 7533 ocijeniti naši kupci. Mi smo im se sada približili jedan korak bliže i nudimo im našu pomoć, da im budemo servis u svim njihovim potrebama. Evo u svakom trenutku imamo bar 300 raznih sredstava za zaštitu bilja, sjemensku robu najboljih proizvođača, cijela paleta stočne hrane, osam raznih brandova umjetnih gnojiva, robu poznatih brandova u području poljoprivrede. nadam se da ćemo svi profitirati u ovom poslu pa i mi – dodao je Perica Oroz, koji se posebno i specijalizirao za sustave navodnjavanja i plasteničku proizvodnju.
Za predstojeću proljetnu sjetvu već sada se može nabaviti sav potreban repromaterijal, proljetnu zob i ječam, stočni grašak, soju i desetak vrsta kukuruza, uglavnom domaćih brandova, ali i nekoliko sorti najpoznatijih europskih i svjetskih proizvođača sjemena.