Ponedjeljak, 02 Rujan 2013 20:34

Tisuće artikala plaćate svim karticama i na rate

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

NOVI WEB SHOP ALLESA VAS OČEKUJE  -

POŽEGA – Uz tambure popularnih Gazda javnosti je u Krčmi Zlatni lug predstavljen novi Web shop tvrtke Alles. Iako se i do sada moglo kupovati preko web shopa, sada kupcima na raspolaganju stoji nekoliko tisuća artikala a najvažnije je da kupci mogu plaćati svim postojećim karticama, i to na 12 rata bez kamata. – Naši vjerni kupci i do sada su već nekoliko godina koristili kupnju preko našeg Web shopa Alles, a od danas im je u ponudi znatno više artikala, očekujemo da će biti oko 5 tisuća artikala, a web shop smo sada i implementirali sa našom trgovinom Alles elektrocentar, a podatci su osigurani u realnom vremenu, to znači da su svi artikli na web shopu dostupni odmah – rekao je direktor Allesa, Thomas Pandžić.IMG 7557

Voditelj poslovanja preko Web shopa Alles, Goran Žegrec ističe da je novi web shop sada pregledniji i lakši za korištenje. Posebno je istakao da se vodilo računa o većoj sigurnosti plaćanja. - Sve sigurnosne standarde smo ispunili kako sami tako i kroz partnere u projektu Privrednu banku i provajdera u plaćanju WSPay koji jamči sigurnost kartičnog poslovanja. Kupovati putem Web shopa može se: bankovnim debitnim karticama  - Maestro (sve banke), Visa Electron, kreditnim karticama: Visa, MasterCard, općom uplatnicom ili internet bankarstvom, American Express  karticom jednokatno i obročno do 12 rata beskamatno, Diners karticom jednokratno i obročno do 12 rata beskamatno ili plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja robe – kaže Žegrec.

Sve više kupaca preko interneta i njihovog weba upravo je i navelo Alles da proširi ponudu, olakša samo kupovanje i osigura brzu i jeftinu dostavu. - Dostava je zagarantirana u roku od 48 sati do maksimalno 72 sata. Za korištenje Web shopa potrebna je registracija korisnika, odabrati artikl dodati ga u košaru i otići na završetak kupnje. Tada se unose podatci za dostavu i ima mogućnost odabira R1 računa ako je potrebno. Kada se to završi ide se na plaćanje gdje se odabere vrsta kartice kojom se plaća, unesu se potrebni podatci i završava se kupnja. Dostava se plaća samo za prvi artikl, a za svaki dalji, pa i pun kombi robe dodatna dostava se više ne plaća – dodaje direktor Pandžić, koji očekuje od novog Web shopa još bolje prodajne rezultate, a svojim vjernim kupcima najavljuje nove akcije i pogodnosti kupnje.