Utorak, 18 Prosinac 2018 11:10

Jubilarne novčane nagrade za 42 radnika, a njih 20 ispraćeno u mirovinu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEŠKI „PLAMEN“ DODIJELIO JUBILARNE NAGRADE ZA DUGOGODIŠNJU VJERNOST TVRTKI - 

POŽEGA - Tradicija je to koju poslovodstvo požeške metalne industrije „Plamen“ u suradnji sa Sindikatom održava na kraju godine, a sa ciljem da zahvali i nagradi radnike koji su pokazali svojim dugogodišnjim radom vjernost tvrtki. Tako je 42 radnika za dobilo jubilarne nagrade, za od deset do 40 godina rada, a ovisno o dužini staža te nagrade su bile do 5.000 kuna. Jubilarne nagrade u nazočnosti cijele Uprave i čelništva Slavonsko-baranjskog sindikata dodijeljene u su u restoranu uz svečani ručak. Svečanosti su nazočile i košarkašice ŽKK „Plamen“ s trenerom Vladimirom Englmanom, koje ponosno pronose ime svoga sponzora.

- Zahvaljujem na dugogodišnjem radu i vašem doprinosu razvoju tvrtke, svim radnicima i onima koji odlaze u mirovinu, te vam želim sretne Božićne blagdane i uspješnu novu godinu – istakao je predsjednik Uprave „Plamena“ Milan Matijević.

Prigodnim poklonima ispraćeno je i dvadesetak radnika koji su otišli u mirovinu.

Nagrađene jubilarce su pozdravili čelnici Slavonsko-baranjskog sindikata Dragutin Šmerda i sindikalni povjerenik Željko Obradović.

Jubilarci su primili novčane nagrade za 10, 15, 20, 25 godina, a za 30 godina nagrađeni su Josip Blažević, Zdravko Farkaš, Gordana Mihaljević i Zvonko Rusan.

Za 35 godina nagrađeni su Ivanka Adžić, Blanka Kanić, Mirjana Bakarić, Mato Ćurčić, Emil Maravić, Nenad Pavičić i Davor Vranić.

Za 40 godina nagrađeni su Branko Buzadžić, Ilija Simić, Ivan Gunčević, Mara Jurić, Zdravko Pažin i Katica Petrović.

Poslovodstvo tvrtke je u mjesecu prosincu zaista obradovalo sve djelatnike, isplaćena im je božićnica u iznosu od 1.000 kuna, akontacija 13. plaće u iznosu od 5.000 kuna, stimulativni dio plače za posljednja dva mjeseca rada, te poklon u visini 200 kuna za svu djecu djelatnika.