Breadcrumbs

Srijeda, 26 Rujan 2018 09:39

Valamar posjetio učenike Obrtničke škole Požega

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

VALAMAR PREDSTAVLJA ATRAKTIVAN PROGRAM STIPENDIRANJA U TURISTIČKO-UGOSTITELJSKIM ŠKOLAMA ŠIROM HRVATSKE -

POŽEGA - 25. rujna, Valamarov tim ljudskih potencijala posjetio je Obrtničku školu Požega te je učenicima i njihovim roditeljima održao prezentaciju o atraktivnom programu stipendiranja u Valamaru.

S obzirom na višegodišnju suradnju Valamara s ovom srednjom školom, Valamarov tim je u već poznatom okruženju predstavio prednosti odrađivanja prakse kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Na prezentaciji su govorili i neki od učenika obrtničke škole Požega koji su ranije postali Valamarovi stipendisti te su prenijeli svoja pozitivna iskustva odrađivanja prakse u Valamaru. Održana prezentacija zasigurno je pomogla i dodatno ohrabrila učenike za postizanje još boljih rezultata u njihovom školovanju.Valamar traži nove stipendiste i nudi izvrsne uvjete 2

Valamar Riviera učenicima turističko - ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj donosi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine, u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja.

Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma, a u školskoj godini 2018./2019. u program stipendija bit će uključeno sveukupno 400 učenika. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih Valamarovih destinacija od Istre i Kvarnera do Dubrovnika, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja osigurano im je prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Valamar svojim stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.Valamar traži nove stipendiste i nudi izvrsne uvjete 3

Valamar je najveći stipenditor u turizmu u Hrvatskoj, a u visokoj sezoni u svojim hotelima i ljetovalištima i kamping ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljava 6.600 djelatnika.

Svi učenici koje zanima stipendija u Valamaru mogu se prijaviti i putem online aplikacije: valamar-riviera.com/stipendije.