Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 26 Travanj 2018 12:25

Otvoreno kamp odmorište „Zlatnog Luga“ s 15 zemljišnih parcela

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KAPACITET ODMORIŠTA DO 30 KAMP VOZILA -

EMOVAČKI LUG – Koji kilometar od restorana „Zlatni Lug“ u obližnjem Emovačkom Lugu otvoreno je kamp odmorište ove tvrtke, a svečanosti su nazočili predstavnik Hrvatske turističke zajednice Jure Galić, župan Alojz Tomašević sa zamjenikom Željkom Jakopovićem, gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, načelnici susjednih općina i predstavnici lokalnih turističkih zajednica.

- Hvala obitelji Pandžić koja je dovoljno hrabra da stalno ulaže u razvoj našega kraja, ovo je nadogradnja turističke ponude što je budućnost ove sredine i cijele županije, a to nam je sve vrlo važno za vremena koja su pred nama - istakao je u pozdravnoj riječi Darko Puljašić, gradonačelnik Požege.

Čestitke Pandžićima koji su vlasnici „Zlatnog luga“ uputio je i župan Tomašević. - Vi i u ovim teškim vremenima ulažete i dižete razinu usluga u turizmu koji je izuzetno značajna razvojna grana za ovu županiju, a pozivam vas da nastavite jer ne treba strahovati i bježati od izazova - rekao je župan Alojz Tomašević.

Vlasnik „Zlatnog Luga“ Thomas Heinz Pandžić izrazio je zahvalu svima za potporu i najavio nastavak proširenja turističkih sadržaja.

- Kamping turizam je bitan segment turističke ponude u nas, te sada zauzima više od 18 posto s tendencijom daljnjeg rasta – rekao je prisutnima Jure Galić, izaslanik Hrvatske turističke zajednice.

O razvoju „Zlatnog Luga“ govorio je Leo Pandžić, voditelj poslovanja i turizma. - Od početnih pet hektara zemljišta napravljeno je mnogo sadržaja, tako da je tu restoran s oko 300 sjedećih mjesta, smještajni kapaciteti s 54 ležaja, a u planu je gradnja hotela s četiri zvjezdice - rekao je Leo Pandžić i dodao da kamp odmorište raspolaže s 15 zemljišnih parcela za prihvat do 30 vozila, a tu su i neophodni prateći sadržaji kampa koji je jedan od tri na području Slavonije i Baranje.

Riječi blagoslova prilikom otvaranja uz molitvu je uputio Jozo Jurić, župnik požeške župe sv. Leopolda Mandića.

Tekst: /T/ Foto: Kronika požeško-slavonska

Galerija slika