Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 05 Travanj 2018 12:15

Nabavili vozilo s platformom za prijevoz oštećenih i vozila u kvaru

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

AUTOKLUB POŽEGA SASTAVNI JE DIO HAK HRVATSKA -

POŽEGA – Autoklub Požega danas ima više od tisuću članova, a upravo je nabavio ono što je bio nedostatak u Požegi i Požeško-slavonskoj županiji. To je specijalno vozilo Iveco za prijevoz automobila u kvaru ili onih koji su oštećeni u prometnim nezgodama, tzv. šlep služba koje je u potpunosti opremljeno dodatnom opremom i ima sve certifikate za tu djelatnost što znači da djeluju po propisima Hrvatskog autokluba i srodnih međunarodnih specijaliziranih asocijacija za sudionike u prometu.

- Potporom naše krovne organizacije Hrvatskog autokluba, te pomoći grada Požege uložilo smo više od 200 tisuća kuna za vozilo i dodatnu opremu. Ovo vozilo će biti od koristi za sve naše članove koji prijevoz do željenog odredišta imaju besplatno,već i za ostale vlasnike vozila u našem kraju koji plaćaju više nego povoljnu cijenu prijevoza svog vozila u kvaru – istakao je Marijan Babić, predsjednik Autokluba Požega i dodao da njima mogu prevoziti i  kombi vozila, terenska vozila i moderna SUV vozila, kao i ostala vozila maksimalne težine do čak 3.100 kilograma jer je platforma na tom vozilu poveće površine tako da mogu transportirati i velika vozila. Ta platforma najveća je u Požeško-slavonskoj županiji tako da će sigurno biti od koristi kako vozačima tako i gospodarstvu u slučaju iznenadnih kvarova na vozilima ili nezgoda na prometnicama. To se može ostvariti pozivom na telefonski broj Hrvatskog autokluba 1987.

Treba svakako reći da članovi Hrvatskog autokluba, a time i Autokluba Požega, u osnovnom članskom paketu kojega godišnje plate 220 kuna imaju besplatne usluge u njihovim servisima, pa i zamjenu guma na svom vozilu besplatno, što je sada posebno aktualno. Servis Autokluba Požega smješten je u ulici Vatroslava Lisinskog broj 10. Auto klub od prije ima i vozilo za terensko pružanje pomoći vozilima u kvaru, a tek ako vozilo nije moguće popraviti na terenu aktivira se vozilo za prijevoz vozila, do radionice po izboru vlasnika ili druge lokacije, za članove i ova usluga je besplatna.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska

Galerija slika