Srijeda, 14 Ožujak 2018 15:49

Agro - Josip nudi uz nove vrste sjemena, zaštitu i gnojiva

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

NOVA POLJOPRIVREDNA LJEKARNA NA USLUZI POLJOPRIVREDNICIMA -

Uskoro u ponudi traktori, kombajni i mehanizacija koja do sada nije bila u ponudi Hrvatske

KUZMICA – Nova poljoprivredna ljekarna Agro – Josip upravo je otvorila svoja vrata i povećala mogućnosti i usluge poljoprivrednicima Požeštine. Za sada ima široku ponudu stočne hrane, sjemenske robe, umjetnih gnojiva, zaštitnih sredstava za bilje, ručnih alata i vijčane robe, poljoprivrednih strojeva i rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju, HTZ opremu i drugo. Agro – Josip je smješten u Kuzmici na broju 98, uz radno vrijeme od 07 do 20 sati, te subotom od 07 – do 17 sati. Na samom otvorenju prodavaonicu je blagoslovio kuzmički župnik vlč. Ivica Bošnjak.

Direktor tvrtke je mladi Josip Pavlović iz Cerovca, iz obitelji koja se dugo godina bavi poljoprivrednom proizvodnjom, stočarstvom i svinjogojstvom, uslugama kombajniranja i obrade zemlje, a ovo je jedan iskorak za sve njih u trgovinu ali i kooperantske odnose s poljoprivrednim proizvođačima. – Ovo je bila moja želja da proširimo svoje usluge i proizvodnju u novom smjeru. Uz sve što nudi jedna poljoprivredna apoteka mi u ponudi imamo nove vrste sjemena koje do sada nisu bile na našem tržištu, a to su AS hibridi kukuruza iz Srbije, koji su znatno jeftiniji od ostalih sjemenara. Već i prije otvaranja smo dobili velike upise za sjemenski kukuruz, tako da vidimo da ćemo vrlo brzo biti prihvaćeni od poljoprivrednika. Nudit ćemo i umjetna gnojiva tvrtke Zorka iz Šabca koja će svakako biti povoljnija, a za velike kupce pripremili smo i određene rabate i popuste – najavljuje Josip, koji priprema otvoriti još jednu poljoprivrednu apoteku u Čaglinu, jer na tom području je jako slaba ponuda za poljoprivrednike.

Posebno ističe da će u ponudi imati vrlo kvalitetnu stočnu hranu iz tvrtke TSH Čakovec, a u apoteci će se moći ugovoriti i nabaviti i pilići za uzgoj. Pripremaju i još neke novine na našem tržištu što se tiče traktora, kombajna i ostale poljoprivredne mehanizacije, za koju će biti uvoznik iz Slovenije modela Arbos. Mehanizacija će se moći nabaviti i preko kredita. Asortiman robe će se povećavati s vremenom i potražnjom.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska