Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 14 Ožujak 2018 11:45

Otvoren natječaj za izbor najboljeg mladog poljoprivrednika

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PRIJAVE TRAJU DO 31. OŽUJKA -

Treću godinu zaredom organizira se natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu kojega i ove godine organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Marijana Petir.

Na natječaj, koji traje od 1. do 31. ožujka, mogu se prijaviti mladi poljoprivrednici/ce koji su nositelji OPG-a i imaju do 40 godina života sa svojim projektima/operativnim konceptima, koji su tijekom 2017. godine ili završeni ili u provedbi.

Cilj natječaja i europske nagrade za mlade poljoprivrednike je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao. Glavna nagrada koju će dobiti pobjednik izbora je 15 tisuća kuna, a za deset najboljih mladih poljoprivrednika/ca zastupnica Petir će osigurati put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Dodatne informacije svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici naše europarlamentarke Marijane Petir.

Tekst/foto: petir.eu