Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 12 Listopad 2017 16:56

Najmodernije opremljen salon i originalne skice za tetovaže

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U PETAK SE OTVARA SALON ZA TETOVIRANJE PARIS TEXAS -

POŽEGA - Nakon 20 godina ponovno u Požegi svoja vrata otvara salon za tetoviranje Paris Texas. Petak 13., datum otvorenja je datum koji mnogi izbjegavaju, ali Nikola Radmirović vlasnik salona uvjerava nas da mu taj datum donosi sreću! Sretni smo bili mi kada je Nikola otvorio krajem 90ih prvi i jedini salon za tetovaže u Slavoniji i tek treći u cijeloj Hrvatskoj te je donio dašak ekstravagancije i trendova iz velikog svijeta u naš mali grad.

Sadašnji salon je svojevrsna retrospektiva Nikolinih radova i djelovanja kroz njegov široki opus njegovih djelovanja u zemlji i svijetu. Salon je najmodernije opremljen te garantira vrhunsku boju i uslugu koja je standardizirana kroz higijenu i korištenje jednokratne oprema za svaku pojedinačnu tetovažu, odnosno klijenta. Nikolin pristup je čvrst u odluci da ne kopira ničije tetovaže niti ih skida sa interneta. Njegova filozofija se sastoji u tome da ako već odlučimo nositi tetovažu cijeli život na sebi, onda bi ona trebala imati simboliku i značenje. Iz toga razloga salon za tetovirane Paris Texas u ulici Svetog roka 37 nudi isključivo originalne skice, odnosno tetovaže prilagođene želji svakog pojedinog klijenta.

„Požega pod kožom“ slogan koji tattoo majstor Nikola koristi kada nam odgovara na pitanje zašto nakon toliko godina ponovno otvara salon za tetovaže dovoljan je sam po sebi da se upitamo imamo li i mi mjesta i hrabrosti za tako nešto pod svojom kožom!

Galerija slika