Nedjelja, 16 Srpanj 2017 13:23

Održana radionica za mlade "Info-karavana" u organizaciji Savjeta mladih Grada Požege

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - U suradnji sa Savjetom mladih Grada Požege danas je u Gradskoj vijećnici održana neformalna radionica „Info-karavana“ koju je proveo PRONI Centar/Regionalni info-centar za mlade iz Osijeka. Riječ je o radionici kojom se nastoji razmijeniti mišljenja s mladima o različitim temama od njihovog interesa, ali i podijeliti informacije koje bi njima mogle biti zanimljive i korisne, s naglaskom na aktivno sudjelovanje mladih i uvijek aktualnu temu zapošljavanja.

- Ovo je druga godina provedbe programa kroz koji imamo i aktivnosti „Info-karavane“ koju provodimo u različitim mjestima naše regije, odnosno u pet županija Istočne Hrvatske. U suradnji sa Savjetom mladih Grada Požege imali smo jedno druženje kroz koje smo razmijenili neka naša razmišljanja i iskustva, vidjeli što se radi ovdje u Požegi, koji su interesi i potrebe mladih u ovom dijelu, ali i podijelili informacije vezane uz aktivno sudjelovanje mladih, mobilnost i zapošljavanje. – rekla je Mirjana Jozanović, voditeljica regionalnog RICM Osijek.

PRONI Centar za socijalno podučavanje je udruga koja se već 20 godina bavi radom s mladima, a u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek provodi aktivnost „Info-karavana“ u različitim mjestima u županijama Istočne Hrvatske.

Tekst/foto: Grad Požega