Ponedjeljak, 08 Svibanj 2017 18:54

Prijem beba kod gradonačelnika grada Požege

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRADONAČELNIK PRIMIO 38-ERO NAJMLAĐIH SUGRAĐANA

POŽEGA - Gradska vijećnica zračila je danas ljupkim licima najmlađih sugrađana. Svoj prvi službeni izlazak u javni život Grada imali su na prijemu gradonačelnika Vedrana Neferovića koji im je uputio želje za sretno djetinjstvo.

Hvala vam svima na dolasku. Tradicija je da Grad dariva, a ovo je moje posljednje darivanje pa mi vas je drago vidjeti u ovako velikom broju. Naš grad će živjeti upravo na ovim mališanima i uz kvalitetu njihova odrastanja bio je vezan veliki dio naših planova i projekata od kojih je zasigurno najvažniji novi dječji vrtić koji bi svoja vrata trebao otvoriti u lipnju – rekao je gradonačelnik Neferović.

Na prijem je bilo pozvano 38-ero djece rođenih u rujnu i prvoj polovici listopada prošle godine. Mališani su darovani novčanim darom od po 1.000 kuna, a njih devetero po 3.000, jer toliko po odluci Gradskog vijeća dobivaju djeca koja su treće ili koje daljnje dijete u obitelji. Neizostavna je i ovoga puta bila iskaznica Gradske knjižnice i čitaonice te knjiga za uspomenu.

Tekst/foto: Grad Požega