Subota, 22 Travanj 2017 07:47

UDVDR darivao četiri studentice iz Požeško-slavonske županije novim laptopom

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

UDVDR NA NACIONALNOJ RAZINI NIZ GODINA ORGANIZIRA POMOĆ ZA SIROMAŠNE UČENIKE I STUDENTE BRANITELJA  -

ZAGREB - U organizaciji Odjela za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH devetu godinu za redom provodi se projekt „Pomozimo studentima - djeci hrvatskih branitelja kupnjom prijenosnog računala (laptopa)“. Napominjemo da je iz Podružnice UDVDR RH Požeško-slavonske županije informatičku opremu do sada dobilo četrdeset dvoje studenata/ maturanata-djece hrvatskih branitelja.

U Zagrebu je 21. travnja 2017. godine u restoranu Gastro Globusu na Zagrebačkom velesajmu, upriličena svečana podjela prijenosnih računala  studentima, djeci hrvatskih branitelja iz višečlanih obitelji a iz naše  županije  prijenosna računala su ove godine dobili: Ankica Kokalović iz Lipika, Marija Bonić iz Pleternice, Sara Matić iz Jakšića i Anamarija Galić iz Bekteža.

 - Zahvaljujemo se zastupniku u Hrvatskom saboru gospodinu Zdravku Ronku  na donaciji dva prijenosna računala kao i Županiji Požeško–slavonskoj i županu gospodinu Alojzu Tomaševiću koji su financirali troškove putovanja i omogućili nam da studente odvezemo u Zagreb na svečanu dodjelu – istakao je Krešimir Pavelić iz UDVDR Požeško-slavonske županije.