Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 15 Ožujak 2017 12:11

Humanitarna akcija Udruge Humanum za izgradnju doma obitelji Pašalić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum započela je s humanitarnom akcijom „Izgradnja kuće obitelji Anđelke Momirov Pašalić“ te ovim putem obraćaju svim ljudima dobre volje i velikog srca da se uključe u humanitarnu akciju koja će obitelji omogućiti izgradnju vlastitog doma.

Podsjetimo, krajem veljače šesteročlana obitelj zbog požara je ostala bez krova nad glavom. Nalaze se u privremenom smještaju te im je potrebna pomoć u bilo kojem obliku kako bi se vratili svojoj svakodnevici i nastavili život u dostojanstvenim uvjetima, a prvenstveno im je potrebna financijska pomoć kako bi mogli izgraditi obiteljsku kuću i vratiti se u vlastiti dom.

- Udruga je stoga pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava čiji cilj je pomoć pri izgradnji obiteljske kuće obitelji Momirov Pašalić. Humanitarna akcija trajat će u razdoblju od 22.03.-22.05.2017. godine te molimo sve građane da se uključe u što većem broju kako bismo u navedenom razdoblju prikupili dovoljno sredstava za izgradnju kuće te u konačnici povratak obitelji u vlastiti dom. Sva prikupljena financijska sredstva udruga će isplatiti izvođačima radova temeljem pristiglih ponuda – poručuju iz Udruge.

Uplate za izgradnju obiteljske kuće obitelji Momirov Pašalić vrše se na podračun udruge otvoren u svrhu provođenja humanitarne akcije za obitelj, HR8223900011500114841, SWIFT kod banke: HPBZHR2X.

- Zahvaljujemo se svim građanima koji prepoznaju naš trud i nastojanje da se pomogne našim sugrađanima u teškoj životnoj situaciji – ističu iz Udruge za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum.