Nedjelja, 26 Veljača 2017 09:27

Planinari se zabavljali ponovno s najvećim maskenbalom

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

HPD SOKOLOVAC U PLANINARSKOM DOMU LAPJAK - 

VELIKA – Ovogodišnje maškarane dane ponovno su obilježili planinari Planinarskog društva Sokolovac koji su u svom Domu Lapjak u Velikoj organizirali veliki maskenbal. Već niz godina članovi obilježavaju ovu tradiciju maskiranja, svi članovi se maskiraju, a organiziraju i razne zabavne igre. Zabavljali su se uz večeru, ples i živu glazbu poznatog Dua Amor, koji su se također maskirali. Maski je zaista bio veliki izbor, od svih mogućih gusara, pirata, kauboja, vještica, vampira i vampirica, raznih životinjskih vrsta, bilo je i maskiranih „političarki“, ali i nekoliko kokoši i cijeli tim za eutanaziranje zbog ptičje gripe. Vrlo kreativna je bila rubikonova kocka, ali i nekoliko predstavnika arapskih šeika i njihovih haremskih dama.

Osim ludovanja i plesa, plesao se i ples srca, a pobijedili su Oliva i Popaj, dok je kod uvijek interesantnog plesa s metlom, pobijedio onaj koji je najviše plesao s metlom jer nije mogao doći do partnerice.

Planinari HPD Sokolovac na veliko se pripremaju za svoje Papučke jaglace, kada će u pohodima po Papuku ugostiti i dvije tisuće planinara.

Tekst/foto: Vladimir Protić