Četvrtak, 23 Veljača 2017 09:31

Učenici tri gradske osnovne škole maškaranom povorkom po gradskim ulicama

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAJAVLJEN 22. GRADSKI DJEČJI MASKENBAL U POŽEGI -

POŽEGA – U organizaciji Turističke zajednice grada Požega 28. veljače po 22. puta za redom okupljaju se maškare i u gradu Požegi. Na Trgu sv. Terezije će se od 10:00 sati okupiti učenici Osnovne škole Antuna Kanižlića, Osnovne škole Dobriše Cesarića i Osnovne škole Julija Kempfa. Sve okupljene maškare krenut će povorkom kroz grad šetališnom zonom do Trga sv. Trojstva te Kanižlićevom ulicom do Sportske dvorane T. Pirc gdje će se kroz zanimljive glazbene točke pokazati publici pod temom Požega.

- U 10:30 minuta započinje program u kojem će se predstaviti 20-ak maskiranih razreda pod vodstvom njihovih nastavnika. Po završetku službenog dijela programa održat će se i ples pod maskama. Sve sudionike programa očekuje prigodna pokladna krafna i sok – istakla je direktorica Turističkog ureda Silvija Podoljak.

Uz zadanu temu, ove godine TZ grada Požege promovira akciju Osmijeh za Požegu kojom želimo nasmiješiti Požežane, ovog puta kroz fotografije nasmijanih sudionika maskenbala i time širiti dobro raspoloženje koje nam osmijeh pruža.

Nastavak prijepodnevnog maskenbala slijedi od 17:00 sati u kojem će sudjelovati učenici 5., 6., 7. i 8. razreda Osnovne škole Antun Kanižlić koji će biti tematski vezan uz Požegu, poznate Požežane, ustanove i događaje. 

Iz TZ ovim putem pozivaju sve zainteresirane da dođu na Gradski dječji maskenbal u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc i ponesite osmijeh sa sobom!

Tekst/foto: Vladimir Protić