Subota, 18 Veljača 2017 11:58

Odličnu zabavu lovaca i njihovih supruga dodatno začinio Drele

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

LOVAČKA ZABAVA LD JELEN POŽEGA I LD SJEVERNA BABJA GORA -

POŽEGA – Preko 200 sudionika lovačke zabave, koju su organizirala zajedno, LD Jelen Požega i LD Sjeverna Babja Gora, u Restoranu Sara babin Vir odlično su se zabavili uz razne igre i tamburaški sastav naša grana. No, dodatno je to sve začinio voditelj i stand up komičar Davor Dretar Drele. Sve goste i uzvanike pozdravio je predsjednik LD Jelen, Boris janić, koji je ujedno i lovozakupnik lovišta Sjeverna Babja Gora i predsjednik istoimenog LD.

Drele je bio u odličnom elementu te je sve goste zabavljao uz prave salve smijeha, no nisu ništa zaostajali niti voditelji lovačkih društava koji su osmislili odlični scenarij cijele zabave. Kako je po starom slavonskom običaju, istakao je Boris Janić, običaj šokica i snaša da se ispod skuta ne nose gaćice, objavio je da se daje 100 eura onoj dami koja dokaže da večeras nema gaćice na zabavi. Bilo je to pravi pogodak, no nažalost nije bilo kandidatkinje, sve su imale gaćice, pa je Janiću u džepu ostalo 100 eura, na žalost svih nazočnih. No, za drugi zadatak, ponovno 100 eura za muškarca koji dokaže da nosi duge gaće, na sveopće iznenađenje bio je kandidat. To je bio lovac društva Vili Šostar, kojemu je Drele svukao hlače i pokazao svima da ima duge gaće. – Ja duge gaće skidam samo kada idem na more, a kad se vratim s mora ponovno obučem duge gaće – istakao je Šostar, koji je elegantno u svoj džep zbog svoje navike stavio 100 eura.

Nagrađeni su i oni koji su na taj dan imali rođendan, a to su Klaudija Gelenčir koja je za nagradu dobila make up i pomade, koje je uručio Drele, a i Marijan Kakuk, kojemu je Drele uručio dvije boce losiona poslije brijanja i za njegu tijela proizvodnje Kutjevačkih podruma Kutjeva d.d. Svojim odličnim vicevima Drele je zabavljao čitavu večer, pa smo čuli što zapravo doktori trebaju preporučivati, a što zapravo ne rade, za što služi dopunsko osiguranje i koju uslugu možeš očekivati od dobrih sestara ako imaš dopunsko osiguranje, te niz drugih „pametnih“ savjeta. Bilo je tu viceva i za pripadnice ljepšeg spola, ne samo lovce na njihov račun, no na kraju je Drele zaključio da su one ipak zbog jedne kobasice sebi uzele čitavu svinju.

Svi članovi LD otpjevali su i lovačku himnu, a najsretniji su iz šešira izvukli i glavne dobitke, lovačka odijela. Kako su oba dobitnika već bila i lovačkim odijelima, oni su velikodušno nagrade dodijelili članovima koji još nisu imali lovačko odijelo, no na taj se način izvukli i od obveznog solo pjevanja pjesme po želji. Novi dobitnici su u duet verziji otpjevali dvije pjesme. Bilo je tu još nekih pokušaja lovačkog dokazivanja u pjevanju, za što su svakako hrabrost dali dodatni maligani, no ipak moramo na kraju zaključiti da ih je bilo ljepše gledati nego slušati. Sve su naravno izvlačili članovi TS Naša grana, koji su uglavnom plesni podij činili punim, a bilo je i slavonskog tarabana i kukunješća, kojima su bile vičnije ljepše polovice od samih lovaca.

Na kraju je odigrana i vrijedna tombola, ne moramo uopće istaći da su za svečanu večeru bila jela od divljači. Da li su ih uspjeli sami uloviti, ili su divljač donijeli iz škrinja trgovačkog lanca, domaća original s mađarskim žigom, pitao se Drele. No sati su brzo prolazili, zabava uz ples je bila odlična, a jutro došlo prebrzo. Bravo lovci ova dva lovačka društva, napraviti ste jednu večer za pamćenje.

Tekst/foto: Vladimir Protić