Srijeda, 01 Listopad 2014 09:51

Prijem za novorođene stanovnike Pleternice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PLETERNICA – Tradicionalno već nekoliko godina grad Pleternica organizira prijem za svoje novorođene stanovnike i dariva ih s tisuću kuna. Tako je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić u Gradskoj vijećnici primila novorođene bebe od travnja do lipnja i njihove roditelje te im zaželjela sretno odrastanje i lijepo djetinjstvo.

IMG 9671– U prvom polugodištu rođeno je 50-ero djece, što je negdje na nivou prošle godine kada smo imali 105-ero novorođenih. To je nešto malo smanjenje u odnosu na godine prije, jer evo sada smo u prvi razred upisali 120 djece. Grad Pleternica je grad prijatelj djece i mi kao grad radimo dosta za djecu, od novog dječjeg vrtića vrijednog 11,5 milijuna kuna, do nove Knjižnice i čitaonice koja je vrijedna 12 milijuna kuna u kojoj će biti prekrasan dječji odjel i jedna igraonica za djecu, gdje će djeca moći provoditi svoje slobodno vrijeme. Ne samo u igri nego i kroz učenje i upoznavanje s knjigom – istakla je gradonačelnica Jozić.

 Na prijemu u Gradskoj kući bili su Rafael Miličević sin Kristine i Krunoslav iz Blackog, David Božić, sin Jasmine i Josipa iz Frkljevaca, Robert Sivonjić sin Manuele i Maria iz Drenovca, David Marović, sin Marije i Stjepana iz Gradca, Korina Vukušić, kći Matee i Tomislava iz Pleternice, Nora Grandić, kći Ivane i Nine iz Pleternice, Antonela Bešker, kći Antonije i Vladimira iz Kalinića, Luka Bušić, sin Katarine i Mateja iz Srednjeg Sela, Anđela Marić, kći Katarine i Miroslava iz Kuzmice, Samuel Kapetanović, sin Lidije i Josipa iz Bilica, Dora Brkić, kći Marije i Kreše iz Drenovca, David Matijević, sin Suzane i Maria iz Pleternice, Luciano Simić, sin Ivane i Gorana iz Komorice, Arnea Jugović, kći Martine i Vinka iz Pleternice, Antonio Rezo, sin Zorice i Maria iz Pleternice, Nina Vinković, kći Marije iz Sulkovaca, David Obadi, sin Snježane i Aleksandra iz Zagrađa i Jakov Miletić, sin Monike i Jakova iz Frkljevaca.