Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 26 Lipanj 2014 13:30

Mladi Požežani na fotoradionici u Lonjskom polju

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

HRVATSKI FOTOSAVEZ I GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA POŽEGA  -

ČIGOČ - Tena Protić, Patrik Oroz i Jan Jurković, srednjoškolci iz Požege, sudjelovali su u jednodnodnevnoj fotoradionici Hrvatskog fotosaveza koja je održana u Lonjskom polju 20. lipnja, pod stručnim vodstvom Zlate Medak, voditeljice programa za mlade Hrvatskog fotosaveza.
IMG 1257Fotografirajući motive flore i faune bogatog Parka prirode mladi su se Požežani pridružili skupini osnovnoškolki iz Splita te proveli dan na terenu uz prikupljanje novih znanja i iskustava. Boravili su i u selu Čigoč, poznatom selu roda i velike pašnjake Lonjskog polja na kojemu u slobodnom uzgoju obitava na stotine konja.
Nastavak je to suradnje Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi sa Hrvatskim fotosavezom koja je počela izložbom u Noći knjige 2014. - Knjiga svaki dan, a veže se uz odlazak mladih IMG 1301Požežana na ljetnu fotoradionicu koje će se održati u Puli od 6. do 17. srpnja 2014. Ovom prilikom Gradska knjižnica poziva sve mlade koji u budućnosti žele sudjelovati u programima Hrvatskog fotosaveza da se jave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Galerija slika