Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 21 Svibanj 2014 14:20

Lovcima 20% popusta na lovačke čizme

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

HRVATSKI LOVAČKI SAVEZ POTPISAO UGOVOR S BOROVOM O POVLAŠTENOJ KUPNJI  -

POŽEGA – Đuro Dečak, kao predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i Slavko Marjančević iz Borova d.d. potpisali su Ugovor o suradnji po kojemu će svi lovci HLS moći kupovati tri modela lovačkih čizama po povlaštenoj cijeni. Ugovor je potpisan u sjedištu Požeško-slavonskog lovačkog saveza, jednog od aktivnijih lovačkih saveza.
- Na ovaj način tvrtka Borovo će kroz sve svoje trgovine na teritoriju Hrvatske ponuditi svim registriranim lovcima koji donesu lovačku iskaznicu tri modela čizama uz popust od 20%. To je pozitivno, jer prije svega nam je interes da hrvatski lovci nose hrvatske proizvode. Već od prije trgovina koju ima Hrvatski lovački savez jako dobro posluje i u njoj se prodaje asortiman koji se izrađuje u RH. Tako se prodaju lovačke košulje izrađene u Orljavi, lovačka odijela iz Vinkovaca i dr., a mogu reći i da je svijest ljudi došla da se kupuju hrvatski proizvodi – rekao je na potpisivanju ugovora Đuro Dečak.
IMG 7633- Zahvaljujemo se Hrvatskom lovačkom savezu na prilici da se naš proizvod ponudi lovcima na cijelom tržištu. To je naš izlazak na hrvatsko tržište s novim proizvodom, a nadam se uskoro izlasku i na tržišta susjednih zemalja i Europske unije. Budući da kao i svi proizvodi Borova, ova čizma je rađena praktički ručno, izrađena od prirodnih materijala i vjerujem da će se lovci ugodno osjećati u toj čizmi, te imati dobar ulov – rekao je Slavko Marjančević, član Uprave zadužen za proizvodnju Borova d.d. Ovu čizmu Borovo će ponuditi po cijeni od 600 kuna umanjeno za dogovoreni popust, a kaklo smo čuli od lovaca sličan model uvezen iz Francuske košta gotovo 2.000 kuna.