Nedjelja, 30 Lipanj 2013 12:26

Natjecalo se 19 malonogometnih ekipa

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

3. MEMORIJALNI TURNIR ZA POGINULE PRIPADNIKE SPECIJALNE POLICIJE „TRENK“  -

 

POŽEGA – U organizaciji Udruge specijalne policije „Trenk“ iz Požege a pod pokroviteljstvom grada Požege odigran je 3. Memorijalni turnir za poginule pripadnike Specijalne policije „Trenk“. Sav prihod od ulaznica koji su plaćali svi sudionici, posjetitelji, a kao sponzori pomogle su i požeške tvrtke, namijenjen je obiteljima poginulih pripadnika Specijalne policije. IMG 4082– Ovaj turnir smo i pokrenuli prije tri godine sa željom da pomognemo slabije imućnim obiteljima koje su ostale bez svojih sinova i muževa. Među njima ima i članova koji su bolesni, a mi smo kao udruga stali uz njih i pomažemo koliko možemo. Posebno bi istaknuo ove godine goste iz BiH, ekipu HV iz Travnika i Žensku ekipu policije „Trenk“ – rekao je Željko Grgić, predsjednik Udruge „Trenk“, dodajući da su se osim domaćih udruga odazvale udruge iz Orašja, Slav. Broda, Nove Gradiške, Pakraca, Lipika i

Ispred pokrovitelja grada Požege obratio se svim učesnicima gradonačelnik Vedran Neferović. – Ova inicijativa udruge je vrijedna tako dalje nastaviti. imali ste svoje zadaće koje ste odradili za vrijeme Domovinskog rata i danas se prisjećate tih događaja i evocirate svoje uspomene. IMG 4075Želim da i u budućnosti imate turnir onakav kakav vi želite, sa vašim prijateljima i vašim gostima, a grad Požega će vam uvijek u tome pomoći – istakao je Neferović, uz kojega su na otvorenju turnira nazočili i njegovi zamjenici Darko Puljašić i Mario Pilon, pleternička gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić, te požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je turnir proglasio otvorenim. – Ponosan sam što danas zajedno sa vama stojim na ovoj svetoj hrvatskoj grudi, i čestitam svima Dan državnosti RH. Neki od naših prijatelja na žalost nisu više s nama, ostavili su svoje živote za domovinu da bi danas mogli slaviti. Imamo pravo slaviti jer mi smo ta generacija koja je posvećena, suvremenici ovih velikih događanja. Mi smo izvojevale velike i veličanstvene pobjede, mi smo pobjednici, a za nekoliko dana u slobodi ulazimo u jednu novu zajednicu u Europu. Možda i ovaj turnir već dogodine postane i međunarodni.

IMG 4086Turnir je započeo međusobnim susretom ženske ekipe i gostiju iz Travnika, u kojemu je ženska ekipa povela, a na kraju izborila vrlo ravnopravan rezultat 4:4, a u penalima ipak ispala iz daljeg natjecanja.