Srijeda, 20 Ožujak 2013 17:37

„Čik Boris protiv mučke đubradi 3“

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

PREMIJERA NOVOG FILMA POŽEŠKOG REDATELJA HRVOJA PODOBNIKA-GERGERA  -

 

Proteklog tjedna Požežani su imali priliku pogledati novi film požeškog filmskog redatelja Hrvoja Podobnika – Gergera "Čik Boris protiv mučke đubradi 3" čija je premijera održana u Studentskom klubu "2", a pratilo ju je još nekoliko projekcija tokom vikenda u požeškim kafićima.

Raw00006Čik Boris hrvatska je inačica popularnog Chuck Norrisa, a ovoga puta mučka đubrad kojima inače stoji na putu, dila drogu zajedno s policijom. Uz to probleme u trećem nastavku stvara i manijak koji napada žene.

Glavna uloga Čik Borisa ponovno je pripala Mislavu Živkoviću, a u svom filmu glumi i sam Hrvoje Podobnik – Gerger i to u čak dvije uloge. Uz njih se pojavljuje još dvadesetak zaljubljenika u film i glumu koji su ovaj posao odradili prijateljski.

Raw00027Film prati i pjesma "Dođi, dođi, koko", koju kao autor i izvođač potpisuje upravo Gerger, a uskoro namjerava snimiti i videospot.

- Zadovoljan sam odazivom i reakcijama publike. Čak i neke scene za koje sam mislio da će biti manje dobre publici, ljudi su na njih pozitivno reagirali, ali bilo je i obrnutih slučajeva – istaknuo je nakon premijere Gerger.