Ispiši ovu stranicu
Petak, 21 Veljača 2020 12:45

Poziv građanima kojima su otuđeni bicikli – provjerite da vaš bicikl nije pronađen

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Tijekom proteklog perioda, policijski službenici PU požeško-slavonske, odnosno Policijske postaje Požega, Policijske postaje Pleternica i Policijske postaje Pakrac, samostalno ili u suradnji s građanima, pronašli su i u prostorije policije smjestili veći broj bicikala kojima nisu poznati vlasnici.

Tako se u prostorijama Policijske postaje Požega nalazi 70 bicikala, Policijskoj postaji Pakrac 12 bicikala i Policijskoj postaji Pleternica 10 bicikala, što je ukupno 92 bicikla.

Stoga pozivamo građane kojima su tijekom prethodnog perioda otuđeni bicikli, a da do danas nisu pronađeni, pristupe u prostorije Policijskih postaja na adresi:

-Ulica Matice hrvatske 4., - Policijska postaja Pakrac;

-Ulica Hrvatskih branitelja 86., - Policijska postaja Požega;

-Ulica Vinogradska 5., - Policijska postaja Pleternica;

te izvrše pregled pronađenih bicikala, s ciljem eventualnog prepoznavanja bicikla koji im je otuđen. Zbog vremena trajanja postupka, preporuča se sa sobom ponijeti dokumentaciju o prijavi ili identifikacijske podatke o biciklu.

Ujedno koristimo priliku, da sve građane koji su naknadno nakon prijavljenih krađa ili nestanka bicikala svoje bicikle pronašli (ili bilo koji drugi predmet), a da o tome nisu izvijestili Policijske postaje, da isto učine, kako bi se taj podatak evidentirao u potražnim evidencijama.