Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 01 Prosinac 2019 12:22

U OŠ Julija Kempfa otvorena humanitarna izložba učeničkih radova

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

POŽEGA - Uoči nadolazećih blagdana u OŠ Julija Kempfa otvorena je humanitarna izložba učeničkih radova nastalih iz projekta „Prilika za sve“. Riječ je o projektu koji se provodi petu godinu za redom, a u kojemu sudjeluju učenici i učitelji posebnih odjela i razredne nastave s učenicima predmetne nastave i srednjih škola s ciljem poticanja zajedničke suradnje i druženja učenika s posebnim potrebama te učenika iz redovnih razrednih odjeljenja.

Bila je to prilika da učenici pokažu što su sve napravili, od magneta, staklenki, svijećnjaka i božićnih čestitki do zimnice, soka od kruške i aronije, džema od marelica ...

Roditelje, nastavnike i učenike na početku je pozdravila ravnateljica škole Kornelija Sabljak, a što su sve napravile vrijedne ručice došao je pogledati i zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha kojega su učenici dočekali s veselom pjesmom, ali i ponekim zagrljajem.

- Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas u ime grada Požege i gradonačelnika Darka Puljašića koji nažalost danas nije mogao biti ovdje s vama, i poželjeti vam puno lijepih trenutaka na današnjem sajmu. - poručio je Troha.

Ovogodišnji sajam obogaćen je predavanjem na temu „Spolnost osoba s intelektualnim poteškoćama“ koje će održat će prof. dr. sc. Daniela Bratković s Edukacijsko – rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu. Predavanju će nazočiti učitelji, roditelji, stručni suradnici gradskih škola i svi zainteresirani.

Galerija slika