Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 27 Studeni 2019 10:03

Veseli umirovljenici na Katarinskoj zabavi nisu napuštali plesni podij

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

TRADICIONALNA ZABAVA MATICE UMIROVLJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE -

POŽEGA – Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije u čijem sastavu je još deset MU općina i gradova s područja Požeštine organizira sada već tradicionalne Katarinske zabave, povodom blagdana sv. Kate u Restoranu Sara u babinom Viru.

I ove godine to se može nazvati više nego uspješna zabava, jer se odazvalo gotovo 300 umirovljenika. No, kada dođete sa strane, ni po čemu ne bi rekli da su to umirovljenici, jer na plesnom podiju od prve do zadnje pjesme u bloku nema mjesta. Kako se glazbeni blok uvijek završava s kukunješćem i bećarcem, uglavnom je cijela dvorana na plesnom podiju. Za tu veselu atmosferu svakako su najzaslužniji i glazbenici iz grupe Gold.

- Tijekom godine mi pripremamo nekoliko ovakvih naših druženja s uvijek velikom posjetom. Osim naših članova iz Požeštine dođu nam i umirovljenici prijateljskih MU iz susjednih županija. Veselo je od prve pjesme i pleše se stalno, mir je samo dok je večera. Svim Katama, Katicama i Katarinama čestitamo imendan – rekao je Ivan Ronta, predsjednik županijske MU, koji je pozvao umirovljenike da se ponovno okupe na sličnoj zabavi koju organiziraju za Valentinovo.

Galerija slika