Ispiši ovu stranicu
Utorak, 05 Studeni 2019 10:07

IQM Zlatna Slavonija - ispunite anketu i ocijenite turističku ponudu

Ocijeni sadržaj
(25 glasova)

Na prijedlog TZ Grada Požege, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije prijavila je projekt Upravljanje kvalitetom u destinaciji Zlatna Slavonija kroz Javni poziv za dodjelu potpora turističkim zajednicama za programe/projekte na turistički nerazvijenim područjima u 2019. godini Hrvatske Turističke Zajednice. Projekt je odobren i tijekom srpnja je započela njegova realizacija. Ukupna vrijednost projekta je 375.000,00 kuna.

U tijeku je prva faza projekta IQM Destination Požega koja obuhvaća individualan pristup svim prijavljenim turističkim subjektima u županiji i radionice koje su dio rada na usvajanju novih znanja. U tijeku su i auditi te izrade marketinških analiza i mjerenje online i offline reputacija i recenzija u destinaciji. Za potrebe ovoga dijela projekta izrađena je anketa za stanovništvo kako bi se prikupilo što više informacija s terena. Anketa je potpuno anonimna, a vrijeme potrebno za ispuniti istu je oko 7 minuta.

Molim Vas da za potrebe ovoga istraživanja koje je od velikog značaja za naš grad, navedenu anketu ispunite te proslijediti svojim članovima obitelji, prijateljima i svima ostalima koji su voljni sudjelovati.

Hvala unaprijed!