Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 31 Listopad 2019 13:23

Održane Skupština i Vijeće Turističke zajednice Grada Požege

Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

Turistička zajednica Grada Požege jučer je u Gradskoj vijećnici održala 4. sjednicu Turističkog vijeća i 4. Skupštinu TZ Grada Požege. Na sjednicama kojima je predsjedao gradonačelnik Darko Puljašić, vijećnici i članovi Skupštine su prihvatili financijsko izvješće o poslovanju Turističkog ureda u razdoblju od 17. lipnja do 29. listopada 2019., izvješće o naplati boravišne pristojbe i radu eVisitor sustava za 2018. godinu.

Prihvaćen je rebalans Plana i programa rada za 2019., Plan i program rada TZ Grada Požege za 2020. godinu, a raspravljalo se i o aktivnostima u organizaciji manifestacija Okusi jeseni, Adventa u Požege i Dočeka Nove Godine.

Gradonačelnik Darko Puljašić i direktorica turističkog ureda Silvija Podoljak izvijestili su nazočne o uspješnom predstavljanju Požege na Danima hrvatskog turizma u Slavoniji održanog od 2. do 4. listopada, a posebno su naglasili važnost projekta Upravljanje kvalitetom u destinaciji Zlatna Slavonija, koji je u tijeku na području cijele županije kao prvi takav u Slavoniji.

Izvor: grad Požega

Galerija slika