Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 21 Listopad 2019 10:10

Članovi UHDDR-a grada Požege osvojili nekoliko medalja na 25. susretima dragovoljaca

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

U organizaciji UHDDR-a Republike Hrvatske u dane 18. do 20.10. 2019. godine u Svetom Filipu i Jakovu održani su susreti dragovoljaca na 25. edukativno-športsko-kulturno-društveno-rekreativno okupljane. U sklopu okupljanja održan je Sabor UHDDR-a Republike Hrvatske na kojemu je podneseno izvješće o radu, financijsko izvješće te plan rada za narednu godinu. Također je održana Likovna kolonija, projekcija filma te radionice za potporu radu nižih ustrojbenih oblika UHDDR-a.

Predstavnici Požeško-slavonske županije sastavljeni od članova GO UHDDR-a grada Požega i članova GO UHDDR-a grada Kutjeva, a predvođeni predsjednikom ŽP UHDDR-a Damirom Šarić i predsjednikom GO UHDDR-a grada Požega, Josipom Pavunčec aktivno su sudjelovali na svim aktivnostima te svojim radom doprinijeli provedbi ovoga projekta.

Naravno, najveći doprinos su dali na športskim natjecanjima te ostvarili najveći uspjeh u proteklih dvadeset pet godina, od kako se održavaju ovi susreti, osvojili su dva prva mjesta, dva druga , jedno treće mjesto i pehar za najboljeg golmana. Dragovoljci Požege u izuzetno jakoj konkurenciji na malonogometnom turniru na kojemu je nastupilo 28 ekipa iz cijele Hrvatske osvojili su prvo mjesto.

Na turniru u Beli predstavnici Branko Rezo i Stjepan Vardić osvojili su prvo mjesto, a drugi su bili Željko Vidmar i Stjepan Šveiger. U natjecanju u stolnom nogometu drugo mjesto osvojila je ekipa u sastavu Antun Mandić i Mišo Hodak. Ekipa u sastavu: Radoslav Antunović, Vinko Soldo i Antun Mandić osvojili su treće mjesto u Boćanju. Za najboljeg golmana na turniru proglašen je Željko Makarun. Ukupan rezultat je da je ekipa Požege proglašena najboljom ekipom te su osvojili veliki Prelazni pehar.

Galerija slika