Četvrtak, 25 Srpanj 2019 12:10

Potpisan ugovor o energetskoj obnovi zgrade Društvenog doma u Poljani

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

LIPIK - U maloj vijećnici lipičke Gradske uprave gradonačelnik Vinko Kasana i Zlatko Visković, vlasnik obrta „Visković“ za građevinske i fasaderske radove, potpisali su ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi Društvenog doma u Poljani.

Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 844.985,75 kuna, obuhvaća radove na pročelju, zamjeni postojeće stolarije i pojačanju toplinske izolacije stropa, a rok za izvođenje radova je 8 mjeseci.

Po riječima gradonačelnika Vinka Kasane za neke društvene domove ugovori su potpisani i radovi se već izvode, za neke se čeka odabir izvođača dok se za neke tek treba raspisati natječaj, ali procedure se kontinuirano provode.

Sljedeći je to u nizu potpisanih ugovora o energetskoj obnovi društvenih domova na području Grada Lipika u okviru kojih će se energetski obnoviti oni u Poljani, Brezinama, Antunovcu, Marinom Selu, Filipovcu i Brekinskoj. Radovi su već u tijeku na objektima u Brekinskoj i Antunovcu, a nakon potpisivanja današnjeg ugovora o energetskog obnovi onog u Poljani preostaju još objekti u Marinom Selu, Filipovcu i Brezinama.

Izvor: compas.com.hr