Ispiši ovu stranicu
Petak, 12 Srpanj 2019 09:07

Šampion požeške Kulenijade Jure Polić Strinić dobivenu nagradu poklonio deveteročlanoj obitelji Blatančić

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Šampion ovogodišnje požeške Kulenijade, gospodin Jure Polić Strinić, odlučio je donirati novčanu nagradu dobivenu na Kulenijadi u iznosu od 3.000,00 kuna obitelji u potrebi. Stoga su Jure Polić Strinić i gradonačelnik Darko Puljašić posjetili deveteročlanu obitelj Blatančić iz Požege te ih prigodno darivali.

Gospodin Polić Strinić rekao je kako je odmah znao da će nagradu pokloniti onima kojima je to najpotrebnije te se za pomoć obratio Gradu Požegi kako bi zajedno odlučili kome će nagradu uručiti. Obitelj Blatančić, uz oca Tomislava i majku Željku, broji šestoro djece. Najstarija kći ima sedamnaest godina, David ima trinaest, zatim je tu jedanaestogodišnji Leon i desetogodišnji Petar, a najmlađi članovi ove obitelji su blizanci Tea i Niko koji imaju svega trinaest mjeseci. Otac Tomislav Blatančić je zaposlen, dok je majka Željka trenutno bez posla.

Željka Blatančić zahvalila se gospodinu Poliću Striniću i gradonačelniku Darku Puljašiću na uručenoj novčanoj nagradi koja će im zasigurno biti od velike pomoći.