Ispiši ovu stranicu
Utorak, 11 Lipanj 2019 11:45

Održana ljetna produkcija Plesnog studija Marine Mihelčić

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

POŽEGA - Plesni studio Marine Mihelčić, započeo je proslavu svoga 35 - godišnjeg rada s ljetnom produkcijom. Dvije kazališne predstave, jedna za mlađu publiku s temom priče o Harry Potteru, a druga "Moje odrastanje " za nešto stariju publiku.

Pred prepunim gledalištem u 17 sati najmlađi plesači pokazali su što sve znaju uz prekrasne kostime i maštovite koreografije.

Sljedeća predstava napravljena je autobiografski te uz tekst koji je čitala Jasna Čmelar i prekrasne koreografije Marine Mihelčić, Nataše Ledić, Josipa Biščana, Matka Trnačića i Valentine Ivanišević ispričano je jedno odrastanje.

Osim plesača plesnog studija, sudjelovali su mladi bivši i sadašnji SKAD-ovci Matko Trnačić, Tina Miljić i Luka Solina koji su svojim nastupom učinili predstavu još zanimljivijom.

- Prepuno gledalište burnim pljeskom pratilo je svaku izvedbu. Na kraju suze u očima publike i niz pohvala učinilo nas je ponovo ponosnima na naše plesače i koreografe.

Bio je to prvi u nizu projekata koje spremamo za ovu godinu, koja će završiti sa velikom proslavom na završnoj božićnoj produkciji. 35 godina postojanja našega studija u ovom gradu nije malo – istaknula je Marina Mihelčić ujedno pozivajući i sve ljubitelje plesa u Sportsku dvorani Tomislav Pirc u subotu i nedjelju kada se održavaju Otvoreni twirling i mažoret kup te 12. Otvoreni kup grada Požege u plesu.

Galerija slika