Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 23 Svibanj 2019 07:39

Prijavi se na izbor vinske kraljice, osvoji titulu Kraljice graševine 2019. i brojne vrijedne nagrade

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Turistička zajednica Grada Kutjeva u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Kutjeva, Udrugom Kutjevački vinari te uz pokroviteljstvo Grada Kutjeva i Kutjeva d.d. organizira "FESTIVAL GRAŠEVINE".

"Festival graševine" održat će se 31. svibnja i 01. lipnja 2019. godine u Kutjevu, a u sklopu Festivala održat će se izbor za Vinsku kraljicu graševine 31.svibnja 2019.
 
Turistička zajednica Grada Kutjeva poziva sve zainteresirane ženske osobe starosne dobi 18-35 godina da se prijave na ovaj javni poziv. 
Kandidatkinje trebaju posjedovati osnovno znanje o proizvodnji vina, trebaju pokazati stručno otvaranje boca, degustiranje i ocjenjivanje karakteristika vina, a stručni žiri će vrednovati i izgled odjeće i nastupa pojedine kandidatkinje. 
Sve zainteresirane kandidatkinje trebaju popuniti prijavnicu koja se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva, a izabrana kraljica će predstavljati Grad Kutjevo na nacionalnoj razini na važnijim društvenim događanjima.
Sve će sudionice biti nagrađene, a za one najbolje organizator je pripremio primamljive i vrijedne nagrade kao i dodatak u vidu novčanih nagrada:
1.nagrada : Vikend za dvije osobe u luksuznom hotelu na Rabu (Arbiana d.o.o.) + 3000 kn
2.nagrada: Vikend za dvije osobe u hotelu Castello (Terme Spa Siklos) + 2000 kn
3.nagrada: Vikend za dvije osobe u hotelu Castello (Terme Spa Siklos) + 1000 kn

Popunjenu prijavnicu potrebno je poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 27. svibnja 2019. godine. 

                                                                                                                    PREDSJEDNIK TZ 
                                                                                                                  Josip Budimir, mag.oec.
 
 
Foto: Ilustracija Istockphoto