Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 09:21

Žele do kraja završiti svoj dom i proširiti dječje igralište s novim spravama

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE ZA SPORT I REKREACIJU „GRBAVICA“ - 

PLETERNICA – Udruga je to, kako i sam naziv kaže, koja se brine za bolji sport i rekreaciju građana koji žive u tom dijelu grada Pleternica. Stoga održavaju svoja igrališta i terene za sport, rade na stalnoj investiciji u društveni dom koji maju uz igrališta, od sanitarnih čvorova, stolarije, pripremili su i sve za postavljanje izolacije, kako toplinske, tako i vodonepropusne, postavili su knauf ploče ali i okrečili unutrašnjost doma. Iskopali su i bunar za potrebnu vodu, doveli vodu do objekta, postavili led panele za rasvjetu, uveli struju u spremište.

Već nekoliko godina organiziraju Malonogometni turnir u čast poginulom hrvatskom branitelju iz Domovinskog rata, Predragu Marketanoviću, ali odlaze u uzvratne posjete i na sportske susrete prijateljima u Sv. Nedjelju, istakao je u svom izvješću, predsjednik Udruge Renato Brankovan. On se zahvalio gradu Pleternici ali i ostalim sponzorima koji su im u svemu financijski pomogli. Udruga broji 92 člana, koji uglavnom rade na provođenju plana rada i osiguravanja boljih uvjeta za sport i rekreaciju najmlađima.

U Planu rada za ovu godinu planirali su uređenje željeznih stupova koji drže mreže iza golova, uređenje nogometnog igrališta, ali i posebno dječjeg igrališta, na kojem planiraju postaviti nove klackalice, ljuljačke i kupiti novi tobogan te postaviti nove klupe za sjedenje. I ove godine će treći tjedan u srpnju organizirati svoj Memorijalni malonogometni turnir na kojemu okupe veliki broj malonogometnih ekipa. Nastavit će unutarnje uređenje prostora doma, postaviti pod u velikoj dvorani, postaviti pločice i urediti kuhinju, nabaviti elemente kuhinje i potrebno posuđe i pribore za jelo. Pripremaju se napisati i projekt te se kandidirati na natječaj za dobivanje sredstava iz EU fondova.

Galerija slika