Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 09:39

Sanirali tri krovišta na obiteljskim i gospodarskim zgradama sumještana

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

94. GODIŠNJA SKUPŠTINA DOBROVOLJNO VATROGASNOG DRUŠTVA SULKOVCI -

SULKOVCI - Kroz proteklu godinu imali smo tri intervencije i to na popravcima krovišta obiteljskih i gospodarskih objekata svojih mještana koje je oštetilo nevrijeme, a njihovim donacijama kupili smo motorole za naše potrebe – istakao je u izvješću zapovjedništva Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sulkovci na 94. godišnjoj skupštini njegov zapovjednik  Josip Knezović i dodao da su radili na usavršavanju i osposobljavanju operativaca, sudjelovali na združenoj vježbi vatrogasnog centra Pleternica itd.

Predsjednik društva Igor Majetić pozdravio je brojne goste među kojima je bio zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, te predstavnici udruga i DVD-a toga kraja.

-Imamo više od 60 članova od kojih je 35 izvršujućih, 12 mladeži i 10 djece, a nastojali smo pomoći mještanima u granicama naših mogućnosti – kazao je tajnik Ivan Liščević. Uključivali su se u sve manifestacije pleterničkog kraja kao što su obilježavanje Sv. Florijana, organizacija zabavne večeri uz blagdan Tri kralja i drugo.

Pozdravne riječi ispred grada Pleternice uputio je zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić izrazivši zahvalnost za predan rad ovdašnjih vatrogasaca, a najavio je daljnju potporu.

Donijet je program rada kojim se planira uređenje spremišta, te nabava sitne opreme.