Utorak, 29 Siječanj 2019 09:00

Zaželjeli puno prijeđenih kilometara i užitaka u vožnji uz što manje nesretnih događaja

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GODIŠNJA SKUPŠTINA POŽEŠKOG MOTO KLUBA TSUNAMI -

POŽEGA - Na održanoj redovnoj godišnjoj skupštini članovi Moto kluba Tsunami Požega, između ostalog analizirali su brojne aktivnosti u protekloj 2018. godini, podneseno je financijsko izvješće, prihvaćen plan rada i djelovanja u 2019. godini i obavljena je popuna radnih tijela kluba, nakon čega je druženje članova nastavljeno uz prigodan domjenak.

Moto klub Tsunami Požega, od svog osnivanja od 2017., uspješno djeluje na području grada Požege, a osnovni cilj promicanje humanih i etičkih odnosa među sudionicima u prometu i općenito, te manje stradalih motociklista. Predsjednik kluba Robert Krstanović je istakao kako su ciljevi ispunjeni, a ponajviše ga veseli što u 2018. godini nitko od članova kluba, niti gostiju motorista nije stradao u prometu.

- Klub je organizirao i pohodio niz moto susreta, događaja i manifestacija kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Posebno smo ponosni na vlastite prostorije koje smo sami uređivali uz pomoć grada i drugih osoba na čemu svima zahvaljujem. Niz zahvalnica i pohvala svjedoče o kvalitetnom našem radu. S drugim klubovima je uspostavljena dobra suradnja, a isti su u većem broju ujedno i pohodili grad Požegu čime smo potpomogli da naš klub doprinosi turističkoj ponudi. Sudjelovali smo u gotovo svim manifestacijama u organizaciji Turističke zajednice grada - rekao je Robert Krstanović dodajući kako je uz spomenute aktivnosti za istaknuti i nekoliko akcija prikupljanja pomoći za potrebite gdje su se članovi istaknuli te omogućili blaže podnošenje tegoba ljudima u potrebi.

Podnoseći financijsko izvješće članica UO kluba Tamara Kovačević Mandić, obrazložila je prihode i rashode kluba po stavkama, te zahvalila svima koji su svojim radom, sredstvima ili svakom drugom pomoći pomogli da se klub održi i napreduje, posebice u izgradnji prostorija i pomoći osobama u potrebi po čemu je klub postao poznat i promiče našu sredinu i vrijednosti za koje se zalaže.

Član UO Goran Matijević članovima Skupštine nazočnima je prezentirao plan rada za 2019., za koji je istaknuo da je donesen na temelju plana rada iz 2018., te statuta kluba i zadanim ciljevima, te da se aktivnosti planiraju u nekoliko pravaca i to one izravne vezane za promociju kluba i sredine, rođendan kluba, Oktoberfest, moto party i one preventivno-edukativne, dani tehničke ispravnosti, predavanja o sigurnost prometa, test vožnje, edukacija za mlade i dr. Matijević je naglasio i ukazao na humanitarne aktivnosti, posjeti obiteljima i mjestima stradalih motorista, udrugama invalida, umirovljenika, pomoć obiteljima u potrebi, te na one zabavno-turističkog karaktera, posjeti drugim moto klubovima, putovanja, izložbe, ali i aktivno sudjelovanje u gastro manifestacijama koje organizira Udruga Požeški čuvari baštine, Čvarkijada, Otvoreno prvenstvo u roštiljanju Gril Slavonica i dr.

U nastavku sjednice za člana Upravnog odbora izabran je Josip Čepelak na mjesto koje je bilo upražnjeno. Sve točke dnevnog reda jednoglasno su dobile potporu članova uz izražene želje svim članovima i ostalim građanima, puno prijeđenih kilometara i užitaka uz što manje nesretnih događaja.