Subota, 22 Prosinac 2018 15:53

Blagdansko druženje Škole nogometa NK Dinamo Vidovci - Dervišaga

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

VIDOVCI - Nogometni klub „Dinamo“ Vidovci – Dervišaga održao JE predblagdansko druženje svojih članova i gostiju. Bila je to prilika za predstavljanje svih klupskih selekcija koje su ovoj godini zabilježile brojne iznimne uspjehe, kao i za prigodno darivanje.

Okupljene je na početku pozdravio predsjednik kluba Tomislav Čabraja. - Hvala svima što ste došli na ovo druženje kako bismo se prisjetili rezultata kroz ovu godinu. Svima vam čestitam na postignutom uspjehu, a uz pomoć Grada Požege klub vam je osigurao nove trenirke, dok će vam gradonačelnik danas uručiti još male poklone za Božić. Želim da nam svim iduća godina bude još uspješnija. - rekao je Čabraja.

Mlade nogometaše došao je pozdraviti i gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je tom prilikom istaknuo kako potpora NK „Dinamu“ nikada neće izostati.

- Ovdje mi je uvijek drago doći jer se kod vas osjeti ta obiteljska atmosfera, kada sam s vama, znam da sam kod kuće. Volim vidjeti kako sav trud i sredstva koja ulažemo u vas i u vaš klub se mnogostruko vraća. Svi zajedno od vas pokušavamo napraviti odgovorne i dobre ljude koji će sutra doći na naša mjesta i nastaviti raditi te promovirati klub, naše naselje, grad, ali i cijelu Hrvatsku - poručio je gradonačelnik Puljašić.